• Lorem ipsum

Bent u schilder, vakman, inkoper of andere zakelijke klant dan bieden wij u graag onze service met extra voordelen voor u aan:

 1. Scherpe prijs
 2. Bestellen via webwinkel, mail, telefoon, whatsapp
 3. Achteraf betalen
 4. Factuur met referentie
 5. Order direct af te halen te Amsterdam of gratis bezorgd vanaf € 40,- in NL en BE
 6. Spoedbezorging op locatie
 7. Snel een offerte
 8. Persoonlijk advies van Jotun Specialist

Zakelijk klant worden?

1. Scherpe prijs 

Als ondernemer koopt u met onze internetprijzen, standaard 20% onder de ondernemersprijzen in. Voor de aanbiedingen is dat 30% onder de ondernemersprijzen. Op dit moment zijn alle producten in de aanbieding en u koopt daarmee automatisch met minimaal 30% korting in.

Bent u schilder of bouw gerelateerde ondernemer en besteed u voor minimaal € 2000,- per jaar dan koopt u altijd standaard 30% onder de ondernemersprijzen in. Voor de aanbiedingen is dat 32,5% onder de ondernemersprijzen. De 30% korting (op producten die niet in de aanbieding zijn) wordt na melding door een medewerker voor u toegepast.

Bent u grootverbruiker of heeft u een grote hoeveelheid in één keer nodig dan is een hogere korting mogelijk. De hoogte van de korting is afhankelijk van ordergrootte en/of de afname per jaar. Nieuwsgierig welke korting u kunt krijgen? Bel of mail ons dan bespreken we uw voordeel.

2. Bestellen via webwinkel, telefoon, whatsapp of mail

U kunt eenvoudig verf inkopen via de webwinkel, per telefoon, whatsapp of mail

 • Webwinkel: vul de winkelwagen en bericht onze klantenservice voor het toepassen van de ondernemerskorting.
 • Telefoon/whatsapp/mail: geef uw bestelling door en uw order wordt voor u opgesteld met ondernemerskorting.

3. Achteraf betalen

Als zakelijke klant kunt achteraf betalen. Voorwaarde is dat u minimaal 1 jaar staat ingeschreven als ondernemer en kredietwaardig bent. Dit wordt vooraf gecontroleerd. De betalingstermijn is twee weken na factuurdatum

4. Factuur met referentie

Wilt u een referentie op uw factuur dan is dat mogelijk en maken wij dat voor u in orde.

5. Afhalen of gratis bezorgen vanaf € 40,- in NL en BE

U kunt uw bestelling direct afhalen in Amsterdam tussen 09:00-16:00 uur van ma t/m vr. Wilt u de bestelling liever laten bezorgen dan doen wij dat vanaf € 40,- euro gratis in NL en BE (voor 14:00 uur besteld, levertijd 1 dag, 95% slagingspercentage / levering ook op zaterdag).

6. Spoedbezorging op locatie

Staat u te schilderen en heeft u haast dan regelen wij een spoedbezorging voor u op locatie naar wens. Na aanvraag wordt de verf binnen 4 uur door onze koerier bezorgd (om het betaalbaar te houden delen wij in de kosten: € 1,- euro wordt € 0,50 euro per km enkele reis Amsterdam tot locatie).  

7. Snel een offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor uw klus? Bel of mail ons, dan maken wij direct een passende aanbieding voor u.

8. Persoonlijk advies van Jotun Specialist

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Jotun Specialist staat voor u klaar om hierin het juiste advies te geven. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Contact

sale
Jotun Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
Duurzame, watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt.
€61,29€44,00
Jotun Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Kleurentester
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Kleurentester
Kleurentester, 0,5 liter dekkende zijdeglans beits (houtverf). Te gebruiken voor het testen van kleuren. Maximaal 1 blik per kleur.
€24,95
sale
Jotun Jotun Demidekk Ultimate Helmatt
Jotun Demidekk Ultimate Helmatt
Duurzame, watergedragen dekkende matte beits (houtverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. Matte variant van Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
€65,28€46,00
sale
Jotun Jotun Demidekk Infinity Details
Jotun Demidekk Infinity Details
Duurzame watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor kozijnen, deuren, vlonders, hekwerken, boeiboorden, dakkapellen.
€65,28€46,00
sale
Jotun Jotun Visir Oljegrunning Klar
Jotun Visir Oljegrunning Klar
De nr 1 transparante Primer (impregneermiddel) van Jotun voor buiten, biedt bescherming tegen houtrot en schimmels. Voor zowel dekkend als transparant schilderwerk. Past u toe op kaal hout.
€41,02€29,70
sale
Jotun Jotun Demidekk Oljetackfarg
Jotun Demidekk Oljetackfarg
Duurzame dekkende zijdeglans beits (houtverf) op basis van terpentine. 2 in 1 beits. Grondverf en aflak in één. Goede primer voor onder de Ultimate serie bij renovatie schilderwerk of bij schilderwerk in een lichte kleur.
€162,68€116,90
sale
Jotun Jotun Trebitt Oljebeis
Jotun Trebitt Oljebeis
Duurzame half dekkende zijdeglans beits op basis van terpentine voor buiten. 2 in 1 beits. Impregneermiddel en beits in één. Kan tevens perfect op hardhout en vettige houtsoorten zoals Douglas hout.
€42,71€29,00
sale
Jotun Jotun Demidekk Terrasslasyr
Jotun Demidekk Terrasslasyr
Duurzame watergedragen matte, niet filmvormende half dekkende beits voor binnen en buiten. 2 in 1 beits. Toepasbaar op gevelpanelen, terrassen, vlonders, meubels, schuttingen en steigerhout. Laat de structuur van het hout zien.
€41,32€29,90
sale
Jotun Jotun Treolje (Solvent)
Jotun Treolje (Solvent)
Transparante olie op basis van terpentine voor het beschermen van hardhout, geïmpregneerd en onbehandeld hout buiten (binnen). Gaat vergrijzing tegen, is waterdampdoorlatend en bladdert niet.
€119,12€82,90
sale
Jotun Jotun Treolje V
Jotun Treolje V
Transparante olie op basis van water voor het beschermen van geïmpregneerd en onbehandeld hout binnen en buiten. Gaat vergrijzing tegen, is damp-open en bladdert niet.
€119,12€82,90
sale
Jotun Jotun Benar UVR
Jotun Benar UVR
Blanke lak (damp-open) voor buiten met een warme teak kleur en halfglans uitstraling op basis van alkydhars (long-oil). Het geeft uw (hard)hout de ultieme bescherming.
€35,45€24,90
sale
Jotun Jotun Benar Matt
Jotun Benar Matt
Blanke lak (damp-open) voor buiten met een matte uitstraling op basis van alkydhars (long-oil). Het geeft uw (hard)hout de ultieme bescherming.
€35,45€24,90
sale
Jotun Jotun Benar Blank (Gloss)
Jotun Benar Blank (Gloss)
Blanke lak (damp-open) voor buiten met een hoogglans uitstraling op basis van alkydhars (long-oil). Het geeft uw (hard)hout de ultieme bescherming.
€35,45€24,90
sale
Jotun Jotun Trestjerner Gulvmaling
Jotun Trestjerner Gulvmaling
Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.
€56,33€41,00
sale
Jotun Jotun Kvist og Sperregrunning
Jotun Kvist og Sperregrunning
Watergedragen grondverf voor binnen en buiten. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Tevens ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.
€34,49€24,95
sale
Jotun Jotun Panellakk
Jotun Panellakk
Transparante matte blanke damp-open beits op waterbasis voor hout, gips, stucwerk binnen. Bevat een UV filter en is damp-open. Is kleurloos en kan in mooie grey- en white wash kleuren worden gemengd.
€101,70€78,80
sale
Jotun Jotun Trestjerner Gulvlakk WB
Jotun Trestjerner Gulvlakk WB
Slijtvaste, watergedragen blanke lak voor binnen die u kunt u gebruiken voor het lakken van houten vloeren (o.a. beuken grenen, vuren).
€45,62€33,00
sale
Jotun Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent
Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent
Slijtvaste blanke lak voor binnen en buiten op terpentine basis die u kunt u gebruiken voor het lakken van betonnen en houten vloeren met veel inhoudsstoffen (uo.a. meranti, merbau, eiken).
€45,62€33,00
sale
Jotun Jotun Trestjerner Betongolje
Jotun Trestjerner Betongolje
Transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.
€97,16€70,40
sale
Jotun Jotun Vegg og Tak 05
Jotun Vegg og Tak 05
Watergedragen zijdematte muur- en plafondverf voor binnen. Tevens leverbaar in een extra matte versie. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.
€76,47€54,00
sale
Jotun Jotun Jotaproff Primadekk 02
Jotun Jotaproff Primadekk 02
Watergedragen matte muur- en plafondverf voor binnen. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.
€76,47€54,00
sale
Jotun Jotun Kraftvask
Jotun Kraftvask
Jotun Kraftvask 3 in 1 is een zeer effectief schoonmaakmiddel voor al uw schilderwerk. U kunt het gebruiken voor het jaarlijks reinigen van uw schilderwerk en voor het mild en krachtig ontvetten voor uw schilderklus.
€20,21€14,60
sale
Jotun Jotun Demidekk Terrassfix
Jotun Demidekk Terrassfix
Reiniging, bleekmiddel en ontgrijzer voor al u hout.
€35,82€25,90
sale
Jotun Jotun Mur Acryl 07
Jotun Mur Acryl 07
Watergedragen hoogwaardige, damp-open, muurverf voor buiten en binnen. Voorkomt vocht- en schimmelproblemen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.
€83,37€64,00