klantenservice

Olympic Oil Stain 713 overschilderen met Jotun Olie

Olympic Oil Stain 713 overschilderen met Jotun Olie

Mijn Red Cedar gevelbekleding is behandelt met Olympic Oil Stain kleur 713 Oxford Brown. Welke olie van Jotun kan ik het beste gebruiken voor het overschilderen? 

Welke olie?
jotun treolje solventJotun biedt diverse opties voor het overschilderen van Olympic Oil Stain (van een semi transparante olie t/m een dekkende beits). De meest natuurlijke afwerking bereikt u met de semi transparante olie op terpentine basis: Jotun Treolje Solvent. Dit type kan over de oude olie worden aangebracht en benaderd de originele uitstraling het beste.

De oorspronkelijke kleur 713 Oxford Brown van Olympic Stain heeft Jotun digitaal gemeten en nagemaakt. De vertaling komt goed overeen en geeft het hout een mooie donkerbruine en matte uitstraling.

Project informatie 

  • Houtsoort: Red Cedar
  • Oude kleur: Olympic Oil Stain 713 Oxford Brown
  • Nieuwe kleur: Olympic Oil Stain 713 Oxford Brown
  • Werkwijze: hout reinigen, 2 lagen olie aanbrengen

Aanbevolen Producten 

Olympic Stain 713 Oxford Brown

 

 

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: