klantenservice

Jotun vloerolie

Jotun vloerolie

De vloerolie van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de uitstraling en duurzaamheid is ongeëvenaard.

In de categorie oliën levert Jotun twee producten:

Beide producten zijn niet filmvormend en drogen zijdemat op. Het zijn juist deze eigenschappen die een gunstig effect hebben op de natuurlijke uitstraling van uw houtwerk.

Beide oliën zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De vloerolie op water basis is geschikt voor zachte houtsoorten, de vloerolie op terpentine basis is geschikt voor alle houtsoorten. De oliën worden kleurloos en in semi transparante kleuren aangeboden. Wilt u de verkleuring en de vergrijzing van uw houtwerk buiten voorkomen gebruik buiten dan altijd een olie in een semi transparante kleur.

Beide Jotun oliën kunnen worden overgeschilderd. Dit is een groot voordeel t.o.v. andere merken (normaal kan een olie namelijk niet worden overgeschilderd). De watergedragen olie kan na 12 uur worden overgeschilderd met een watergedragen product. De olie op terpentine basis kan na 12 uur worden overgeschilderd met een product op terpentine basis en na ongeveer een jaar met een product op waterbasis. Dit overschilderen is handig als u besluit om te gaan lakken, beitsen of verven. Op deze manier "zit u niet vast" en behoudt u uw vrijheid om in de toekomst over te stappen op een ander product.

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier:

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Treolje V

Jotun Treolje V

Transparante olie op basis van water voor het beschermen van geïmpregneerd en onbehandeld hout binnen en buiten. Gaat vergrijzing tegen, is damp-open en bladdert niet.

€82,90 Meer informatie
Jotun Treolje (Solvent)

Jotun Treolje (Solvent)

Transparante olie op basis van terpentine voor het beschermen van hardhout, geïmpregneerd en onbehandeld hout buiten (binnen). Gaat vergrijzing tegen, is waterdampdoorlatend en bladdert niet.

€82,90 Meer informatie