• Lorem ipsum

De vloerolie van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de uitstraling en duurzaamheid is ongeëvenaard.

In de categorie oliën levert Jotun drie producten:

De hout oliën (Jotun Treolje V en Jotun Treolje Solvent) zijn niet filmvormend en drogen zijdemat op. Het zijn juist deze eigenschappen die een gunstig effect hebben op de natuurlijke uitstraling van uw houtwerk.

Beide oliën zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De vloerolie op water basis is geschikt voor zachte houtsoorten, de vloerolie op terpentine basis is geschikt voor alle houtsoorten. De oliën worden kleurloos en in semi transparante kleuren aangeboden. Wilt u de verkleuring en de vergrijzing van uw houtwerk buiten voorkomen gebruik buiten dan altijd een olie in een semi transparante kleur.

Beide Jotun oliën kunnen worden overgeschilderd. Dit is een groot voordeel t.o.v. andere merken (normaal kan een olie namelijk niet worden overgeschilderd). De watergedragen olie kan na 12 uur worden overgeschilderd met een watergedragen product. De olie op terpentine basis kan na 12 uur worden overgeschilderd met een product op terpentine basis en na ongeveer een jaar met een product op waterbasis. Dit overschilderen is handig als u besluit om te gaan lakken, beitsen of verven. Op deze manier "zit u niet vast" en behoudt u uw vrijheid om in de toekomst over te stappen op een ander product.

De betonolie (Jotun Trestjerner Betongolje) is ontwikkeld voor het behandelen van o.a. beton, steen, poreuze tegels, cementdek en egaline. De olie kan op zowel vloeren als wanden, is niet vettig en kan daardoor indien gewenst worden overgeschilderd met een vloerverf. De olie dringt in het oppervlak en beschermd uw vloer tegen vuil, vet en vloeistoffen. Het is daarnaast tevens een perfecte stofbinder en voorkomt het stoffen van betonvloeren, cementdek vloeren, egaline vloeren.

Jotun Jotun Treolje V
Jotun Treolje V
Transparante olie op basis van water voor het beschermen van geïmpregneerd en onbehandeld hout binnen en buiten. Gaat vergrijzing tegen, is damp-open en bladdert niet.
€89,00Incl. btw
Jotun Jotun Treolje (Solvent)
Jotun Treolje (Solvent)
Transparante olie op basis van terpentine voor het beschermen van hardhout, geïmpregneerd en onbehandeld hout buiten (binnen). Gaat vergrijzing tegen, is waterdampdoorlatend en bladdert niet.
€89,00Incl. btw
Jotun Jotun Trestjerner Betongolje
Jotun Trestjerner Betongolje
Transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.
€73,00Incl. btw