• Lorem ipsum

10% Voorjaarskorting

Wegens succes hebben we de 10% kortingsactie met een week verlengd. U kunt nog t/m 30 april gebruik maken van de 10% korting op alle producten in de Webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 April 2023
  • De kortingscode is: VOORJAAR

Let op: vul de code in op de winkelwagenpagina en druk op de oranje button met het plus teken. De 10% korting wordt dan automatisch van de huidige prijs afgetrokken.


De vloerverf (trapverf) van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de slijtvast en duurzaamheid is ongeëvenaard.

Speciaal voor het verven van uw vloer of trap levert Jotun twee producten:

Beide producten zijn watergedragen en nagenoeg reukloos.

De grondverf gebruikt u op kaal hout en bevat zogenaamde epoxy harsen. De harsen verbeteren de hechting en isoleren de inhoudsstoffen die in het hout zitten. Dit isoleren van de inhoudsstoffen is vooral belangrijk bij vloeren van hardhout en hout met noesten.

De vloerverf is extra slijtvast en vergeelt niet. Uw vloer blijft ook na jaren nog mooi wit. De hoge slijtvastheid wordt bereikt door de toevoeging van polyurethaan harsen. De vloerverf is breed inzetbaar en gebruikt u voor het verven van vloeren van o.a. hout, beton, cementdek, en tegels. De verf vloeit goed en laat zich daardoor gemakkelijk verspreiden met een kwast of een roller. U hoeft geen schilder te zijn om een strak resultaat te verkrijgen.

Jotun Jotun Trestjerner Gulvmaling
Jotun Trestjerner Gulvmaling
Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.
€41,00Incl. btw
Jotun Jotun Kvist og Sperregrunning
Jotun Kvist og Sperregrunning
Watergedragen grondverf voor binnen en buiten. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Tevens ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.
€24,95Incl. btw