klantenservice

Bezorgen

Bezorgen

Levertijd Nederland
1 werkdag (voor 14:00 uur besteld).
Levering ook op zaterdag.

Levertijd België
1 werkdag (voor 14:00 uur besteld).
Levering van maandag t/m vrijdag

Verzendkosten
Gratis boven de € 50,- euro.
€ 7,50 euro onder de € 50,- euro.
Bovenstaande geldt voor Nederland en België.

Verzendwijze
Na het invullen van uw adres gegevens heeft u 3 keuzes:

  • Bezorging (uw bestelling zal worden bezorgd op het door u opgeven verzendadres)
  • Afhalen DHL Servicepunt (uw bestelling zal worden bezorgd op het door u opgeven DHL Servicepunt)
  • Bezorging Brievenbuspost (uw bestelling zal worden bezorgd op het door u opgeven verzendadres (tbv folders en andere brievenbuspost))

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u van DHL een mail met daarin uw track and trace nummer. U kunt vervolgens online uw zending volgen en indien nodig wijzigen met als opties; een ander tijdstip kiezen, afleveren bij een DHL servicepunt, bij de buren bezorgen. Kunt u online de gegevens niet meer wijzigen en bent u niet thuis? Plak dan een briefje op de deur met instructies voor de bezorger. Let op: op tijd leveren is ons streven en gaat voor 99% goed. 100% garantie kunnen Postnl en DHL niet bieden. Bestel u verf tijdig om wat extra speling te hebben met uw klus.

Afhalen

  • Afhalen is mogelijk op het door u opgeven DHL Servicepunt.
  • Afhalen van uw bestelling is mogelijk te Amsterdam en eventueel op de dag van bestelling (m t/m vr). Let op: afhalen is alleen mogelijk op afspraak.

Retourneren
Onbeschadigde, ongeopende en ongemengde verf kunt u retour sturen naar het magazijn in Amsterdam. Neem voor het retour sturen altijd eerst contact op met onze klantenservice.  Verf geleverd volgens een door u opgegeven kleurnummer kan niet geretourneerd of geruild worden, deze wordt speciaal voor uw gemaakt.

Heeft u vragen over uw levering laat het ons weten! Contact