klantenservice

Jotun white wash beits

Jotun white wash beits

De white wash/grey wash beits van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de uitstraling en duurzaamheid is ongeëvenaard.

Speciaal voor het kleuren van hout binnen levert Jotun: Jotun Panellakk

De beits is geschikt voor al uw houtwerk binnen. De beits is kleurloos en in prachtige Jotun kleuren leverbaar. Alle kleuren: white wash, grey wash, eiken en overige hout- en bruin tinten zijn ontworpen door de ontwerpers van Jotun in Noorwegen.

Behandelt u een vloer of trap met de white wash beits, lak deze dan een aantal keer over met de water gedragen, slijtvaste vloervlak van Jotun: Jotun Trestjerner Gulvlakk WB

Behandelt u meubels, plafonds of wanden van hout dan volstaat Jotun Panellakk en is overlakken niet nodig.

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier:

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Panellakk

Jotun Panellakk

Transparante matte blanke damp-open beits op waterbasis voor hout, gips, stucwerk binnen. Bevat een UV filter en is damp-open. Is kleurloos en kan in mooie grey- en white wash kleuren worden gemengd.

€78,80 Meer informatie