• Lorem ipsum

Onbeschadigde en ongeopende producten en producten zonder kleurnummer kunt u binnen 14 dagen retour sturen naar het magazijn te Vaalmuiden 9, 1046 BV, Amsterdam. Neem voor het retour sturen altijd eerst contact op met onze klantenservice. Producten geleverd volgens een door u opgegeven kleurnummer kunnen niet geretourneerd of geruild worden, deze worden speciaal voor uw gemaakt (op bestelling geopend en gemengd) om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Het product kan alleen geretourneerd worden mits het in oorspronkelijke, ongebruikte en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen, en u dat vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier.

Bij een retourzending draagt u als klant de kosten van het terugzenden van het product.

Jotun Specialist vergoedt alle betalingen van klanten, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Jotun Specialist gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, behoeft Jotun Specialist de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Beschadigd

Hebt u de bestelling beschadigd ontvangen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren. Ook in zo'n geval vragen wij u dit direct te melden via email of contactformulier.

Retouradres

  • Vaalmuiden 9, 1046 BV Amsterdam (tav jotun-specialist)
  • Vermeld uw naam, ordernummer en bankrekeningnummer

Persoonlijk advies

 

 
 
contactformulier