• Lorem ipsum

Producten geleverd volgens een door u opgegeven kleurnummer kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Deze producten worden na uw bestelling geopend en gemengd om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Producten met een kleurnummer mogen wel geretourneerd worden indien u het product in een beschadigde of niet-oorspronkelijke staat ontvangen heeft, of in een andere dan de bestelde kleur. Ontvangt u het pakket beschadigd neem dan direct contact met ons op.

Voor andere producten, zoals kleurloze producten en benodigdheden, heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen tijdens welke u zonder opgaaf van redenen het product kunt retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen geretourneerd worden mits het in oorspronkelijke, ongebruikte en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen, en u dat vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier.

Bij een retourzending draagt u als klant de kosten van het terugzenden van het product.

Jotun Specialist vergoedt alle betalingen van klanten, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Jotun Specialist gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, behoeft Jotun Specialist de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Beschadigd

Hebt u de bestelling beschadigd ontvangen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren. Ook in zo'n geval vragen wij u dit direct te melden via email of contactformulier.

Retouradres

  • Vaalmuiden 9, 1046 BV Amsterdam (tav jotun-specialist)
  • Vermeld uw naam, ordernummer en bankrekeningnummer

Persoonlijk advies

 

 
 
contactformulier