klantenservice

Jotun muurverf | Lady muurverf

Jotun muurverf | Lady muurverf

Voor het verven van uw muren of plafond levert Jotun vier hoogwaardige muurverven. Alle vier hebben een goede dek-kracht en u hoeft geen professionele schilder te zijn om zonder strepen te verven. Alle vier zijn leverbaar in de prachtige Jotun Lady kleuren en vervangen in Nederland de Noorse Jotun Lady muurverf types.

Bijna elke kleur is mogelijk. Een greep uit de waaiers:

Met name de Jotun Lady kleuren zijn een lust voor het oog!

Overzicht van Jotun muur- en plafondverf Glansgraad Toepassing Kleuren Klasse
Jotun Jotaproff Primadekk 02 mat binnen lichte kleuren standaard
Jotun Vegg og Takk 05 zijdemat binnen alle kleuren standaard
Jotun Vegg og Tak Scano Extra Mat  extra mat binnen alle kleuren schrobvast
Jotun Mur Acryl 07 zijdemat binnen/buiten alle kleuren buitenkwaliteit

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier:

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Jotaproff Primadekk 02

Jotun Jotaproff Primadekk 02

Watergedragen matte muur- en plafondverf voor binnen. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€49,30 Meer informatie
Jotun Vegg og Tak 05

Jotun Vegg og Tak 05

Watergedragen zijdematte muur- en plafondverf voor binnen. Tevens leverbaar in een extra matte versie. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€49,30 Meer informatie
Jotun Mur Acryl 07

Jotun Mur Acryl 07

Watergedragen hoogwaardige, damp-open, muurverf voor buiten en binnen. Voorkomt vocht- en schimmelproblemen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.

€60,30 Meer informatie