klantenservice

Reviews

Reviews

Op deze pagina treft u een aantal reviews van klanten.

Jotun Specialist kiest er bewust voor om u niet lastig te vallen met een standaard verzoek voor een review. Uitzonderingen daar gelaten, bijvoorbeeld bij een bijzonder project, een bijzondere kleur of juist een veel gekozen kleur, etc. Het algemene belang staat daarbij voorop.

Zelfstandig een review geven kan natuurlijk altijd en uw feedback is welkom! U kunt u review achter laten op: 

Wat ik erg waardeerde in het contact met Jotun is dat er echt meegedacht wordt. Ik had echt het gevoel dat ik als klant voorop stond, en niet het verkoopresultaat.Ik ben erg blij met de Jotun specialist vanwege de service en ook vanwege de kwaliteit van de verf.

Denkt mee, van uitzoeken kleuren tot meest handige leveringsproces (we hadden veel verschillende soorten verf nodig). Goed advies over te gebruiken producten en werkwijze. Probeert je echt de in alle opzichten de beste ervaring te geven.

Hedi

Top advies, top verf en top resultaat!

Wat een prettige samenwerking met Jotun-Specialist, en wat is ons vakantiehuisje mooi geworden! 
Ons huisje staat op een recreatiepark vlakbij zee, dus we wilden de beste verf op de markt. Immers op je vrije dagen wil je niet teveel klussen.
Na research kwamen we bij het Scandinavische merk Jotun uit, die een aantal jaren langer garandeert dan andere kwaliteitsmerken. 
Toen dubben over de kleur: lichtblauw, grijs-blauw? De testpotjes en kleurenwaaiers werden snel geleverd. Jur was hierbij geduldig en ondersteunend, en reageerde snel op onze vragen. We gingen twijfelen over blauw, toen gevraagd ‘Jur, wat adviseer jij?’ Hij had foto’s gezien van onze stijl en kwam met een warme grijs-creme tint (Jotun 394 Varmgra). Ja, dit is wat we wilden!
Onze lofzang gaat nog door: mijn echtgenoot is klusser en gewend met kwaliteitsverven te werken. In eerste instantie was hij argwanend, waarom al dat onderzoek, en waarom een ander, in NL relatief onbekend merk? Maar toen hij na al het voorwerk aan de slag ging met de verf, was hij na een paar streken al enthousiast, en werd steeds enthousiaster: de verf verwerkt prettig, dekt goed en droogt snel. Hij deed de vlakken, en ik de deuren en raamkozijnen. 
Zoals gezegd: het resultaat is top, van alle buren krijgen we dan ook complimenten en vragen over de verf. 

Super service, vlotte levering en communicatie.
Goede produkten, snelle levering en goed advies en service. Zeer aanbevolen!

Gerrit

Super fijne service, en snel.. altijd binnen een dag antwoord.

Erg fijn contact gehad met de aanvraag van opdracht, hoeveel verf er nodig was.. er werd ook een schilderservice geregeld en heb meer dan een mooi resultaat aan verf en de kleur was ook precies hoe we het voor ogen hadden. Bedankt Jur!

Naomi

Geweldige verf en een absolute topservice!

Samen met mijn vader hebben wij een tuinhuis gebouwd. We hebben er veel werk aan gehad en dan wil je het eindresultaat ook graag goed beschermen. De verf klom nog net niet zelf uit de pot tegen het hout op maar het scheelde niet veel. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk geschilderd en zo’n prachtig eindresultaat gekregen! Je merkt echt een enorm verschil in kwaliteit. Ik had op zaterdag nog een technische vraag over de verf en kreeg direct reactie van Jur de Wilde. Zo wist ik meteen hoe ik verder kon. Helemaal top!

Janine Steevens

Aangenaam contact, professionele en correcte afhandeling van een zoek geraakte levering.

Eerste levering was zoek geraakt bij de koerier. Na melding bij Jotun-Specialist, werd er onmiddellijk contact opgenomen met de koerier en voorgesteld - indien de koerier de levering niet binnen één werkdag kon terugvinden - een nieuwe levering te sturen, hetgeen ook gebeurd is. De nieuwe levering werd op één dag geleverd.

D. Mommaerts
België

Bedankt voor de prima service, bij de Jotun specialist is de klant nog wel koning. Ook als is het een kleine klant zoals ik, dat maakt totaal geen verschil. Echt prima!

Groeten Marco

Zeer snelle service. Vragen via mail werden enorm snel beantwoord (meestal binnen het uur!!) De levering naar België verliep ook razend snel. Donderdagavond besteld en maandag voormiddag waren de bestelde producten (primer en verf) aan huis geleverd.

Paul de Raad
België

Topverf en snelle levering (binnen 2 dagen op de Waddeneilanden)! Na 3 jaar zoute lucht en volle zon is de donkergroene kleur nog als nieuw! Ik ben om van Wyzonol LBH naar Jotun Demidekk Ultimate

R.M. van de Werken

Alles perfect gelopen!
Een heel goed aan te brengen product (Jotun Visir Oljegrunning Klar). Bedankt voor de vlotte service en aflevering. 

Wim
België 

Meer dan voortreffelijke service gekregen!

T. Dijkman
Lelystad 

Wat een fijne verf! (Jotun Demidekk Ultimate
Superieur aan alles wat ik eerder gebruikt heb voor rabatdelen. Enorme tijdsbesparing vanwege de snelle verwerking en de goed dekkende eigenschappen. Ik gebruik deze volgende keer weer!

Menno Zaal (zaalschilderwerk)

Wij zijn netjes geholpen met het controleren van de kleurnummers die we 10 jaar geleden hebben gebruikt. De kleuren konden gemaakt worden en binnen een paar minuten was alles geregeld. De volgende dag hadden we de verf al in huis.

M. Smit

Top website met veel nuttige info!

Annem

Ik heb Jotun Betongolje gebruikt voor de cementdekvloeren in de slaapkamers. Dat is zo goed bevallen dat we besloten hebben om de 2 componenten coating in de woonkamer te verwijderen en te vervangen door de Jotun Betongolje. Ik zou het product zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen.

L.J. Architect

Deze verf is superieur. Ik heb vaker geschilderd met water gedragen verf van professionele kwaliteit van Sigma , Sikkens en Remmers maar deze spant de kroon wat betreft de verwerkbaarheid. Super!!

Ricardo Tol 

Voor onze houten garage adviseerde de schilder ons verf van Jotun vanwege de duurzaamheid en de goede kwaliteit. Bij de Jotun-Specialist heb ik vervolgens Demidekk Ultimate Helmatt besteld. Het resultaat is super: een prachtige diepe kleur (1434 Labrador), zichtbare houtstructuur en een matte afwerking. Verder wil ik Jotun-Specialist bedanken voor de snelle antwoorden op mijn vragen via de mail, het meedenken en de super snelle levering van de verf. Ga zo door! 

Caroline Swart 

Ik heb best een lastige vraag gesteld over onze plavuizenvloer die al 40 jaar oud is. Eerst is er via de telefoon goed geluisterd naar het probleem en kort daarna ontving ik een mail met alle informatie die ik nodig had voor de behandeling van de vloer.

Romée Lubbers te Amsterdam 

Dhr. de Wilde (of desgewenst de Jotun specialist) heeft mij de juiste adviezen met kennis van zaken gegeven.  Hij is steeds goed bereikbaar en aanspreekbaar en stelt snel advies op. Ik ben zeer tevreden met de correcte afhandeling en deskundige adviezen. 

Ir. M.P. van Mourik
(architect)

Naast snelle en correcte levering en een duidelijke site kreeg ik met mijn vragen over het gebruik van het product bij verschillende ondergronden (o.a. vurenhout voor de veranda) een goed advies waardoor ik als zelfklusser goed aan het werk kon. Jotun verf en de ondersteuning van Jotun-Specialist zorgen er voor dat je met een prachtig product kan werken waarbij je een duurzaam product hebt waar je lang plezier van blijft houden.

W.B.

Het tuinhuis is geschilderd. De verf is makkelijk te verwerken en wij zijn erg tevreden met het resultaat! De service is erg goed! Ik kreeg prima advies en Jur dacht met me mee. Voor de verwerking van de verf kreeg ik zelfs een leeg verfblik toegestuurd! 

A. Kingma

Jotun-Specialist neemt ruimt de tijd om adviezen op maat te geven voor mijn specifieke situatie.
Snelle en plezierige communicatie, graag tot een volgende keer!

André van Ark

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever direct advies van onze specialist? Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht (met mobiel klikt u op de iconen rechts).