• Lorem ipsum

Gaat u plavuizen, tegels of vloertegels coaten en/of schilderen? Dan zijn Jotun Trestjerner Betongolje en Jotun Trestjerner Gulvmaling de juiste producten.

Jotun Trestjerner Betongolje is een watergedragen transparante betoncoating en behoort tot de beste in zijn soort. Deze transparante vloercoating is bij uitstek geschikt voor poreuze plavuizen,  tegels, vloertegels en baksteen. Heeft uw tegelvloer een wat doffe, levenloze kleur? Met Jotun Trestjerner Betongolje wordt hij zo sprankelend als nooit tevoren. U kunt de coating echter ook op betonvloeren, cementdekvloeren en houten vloeren aanbrengen. De transparante coating kunt u tevens als primer gebruiken onder Jotun Trestjerner Gulvmaling indien u de vloer wilt gaan verven in een kleur.

Bescherming voor uw vloer

Het is niet alleen de veelzijdigheid die Trestjerner Betongolje zo opmerkelijk maakt. De transparante coating staat er ook bekend om de vorming van stof tegen te gaan. Hij brengt eigenlijk een beschermlaag aan op de ondergrond en door de hardheid hiervan verandert het schoonmaken van uw vloer in kinderspel.
Vloerbelasting is een andere factor. In wat voor ruimtes wordt de coating het best aangebracht? Trestjerner Betongolje komt het best tot zijn recht in ruimtes met een matige vloerbelasting. Denk aan magazijnen, kelders, trappenhuizen, maar ook thuis. Schilderen met deze vloercoating levert geen problemen op. Er is geen doe-het-zelver die het niet kan. Jotun Trestjerner Betongolje hecht goed en droogt sneller dan veel andere vloercoatings (na 4 uur overschilderbaar). Bovendien vergeelt de coating niet zodat u hem gerust kunt aanbrengen in een ruimte waar elke dag veel zonlicht binnenvalt. Al deze factoren maken van Trestjerner Betongolje een uitstekende keuze.

Tegels schilderen transparant

Voor een transparante afwerking van uw vloer brengt u 1 tot 2 lagen Jotun Trestjerner Betongolje aan.

Tegels schilderen in kleur 

Voor een dekkende afwerking van uw vloer brengt u 1 laag Jotun Trestjerner Betongolje en 2 tot 3 lagen Jotun Trestjerner Gulvmaling aan. Jotun Trestjerner Gulvmaling is watergedragen en extra slijtvast vloerverf voor binnen. De vloerverf kan o.a. worden gebruikt op hout, beton, baksteen, cementdek, egaline, tegels en plavuizen. Na 2 tot 3 lagen vormt zich een slijtvaste en beschermende laag in elke kleur die u maar wenst!

Aanbevolen producten