klantenservice

Jotun Trestjerner Gulvmaling vloerverf voor binnen

Jotun Trestjerner Gulvmaling vloerverf voor binnen

Jotun Trestjerner Gulvmaling is een kwalitatief hoogstaande vloerverf voor binnen. Trestjerner Gulvmaling wordt veel gebruikt voor het verven van: betonvloeren, cementdekvloeren en houten vloeren. De verf is extreem slijtvast en wordt toegepast op vloeren en trappen in woonkamers, winkels, showrooms en werkplaatsen. De kosten zijn relatief laag omdat de verf zonder primer kan worden toegepast. De kosten liggen rond de € 4,- euro per m2 per laag (inclusief btw). U koopt er een verf mee die zeer lang meegaat.

Vloerverf voor binnen

Maar daarbij blijf het niet. Het is tevens vloerverf die het milieu minder belast dan veel andere producten. Trestjerner Gulvmaling s geheel watergedragen. Dit betekent dat de hoeveelheid chemicaliën kleiner is zonder dat een toegeving is gedaan op het punt van verwerkingsgemak, kleur of glans.


Er zijn vele honderden mooie kleuren te vinden en uw creativiteit hoeft wat dat betreft geen grenzen te kennen. U kunt er ook moeiteloos patronen mee aan te brengen. De verf is gemakkelijk aan te brengen. U hoeft er zeker geen volleerd schildersbedrijf voor in huis te halen, tenzij u geen tijd of zin hebt om het zelf te doen.

U brengt Jotun Trestjerner Gulvmaling aan met een roller en een kwast. De verf droogt snel en u kunt al een tweede laag aanbrengen na amper vier uur. Ben wel voorzichtig met het volledig belasten van de vloeren. De verf heeft vijf dagen nodig om volledig uit te harden.

Vloerverf voor binnen

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever persoonlijk advies van Jotun Specialist? Neem dan contact op via één van onderstaande mogelijkheden:  

  • Tel/Whats App: 06 - 16 246 450
  • E-mail: [email protected]
  • Contactformulier
  • Persoonlijk advies

    Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: