• Lorem ipsum

Jotun Specialist vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom planten wij (op onze kosten) in samenwerking met de non-profit organisatie "OneTreePlanted" voor elke order een boom.

Jotun verf is een duurzame verf zonder vervuilende grondstoffen die bijzonder lang meegaat. Dit is één van de redenen waarom wij zo enthousiast zijn over Jotun verf en beits. Daarnaast staat Jotun Specialist ook voor een duurzame aarde. Wij zetten ons in om de milieu-impact van de producten die wij verkopen zo klein mogelijk te maken. Zo worden de Jotun producten met een minimale en plastic vrije verpakking direct vanuit de importeur geleverd zonder eerst na een magazijn vervoerd te worden. 

Onze samenwerking met OneTreePlanted past hierin. OneTreePlanted is een internationale non-profitorganisatie die werkt aan ‘reforestation’ (herbebossing). Bomen worden over de hele wereld geplant op basis van donaties. Wij hebben in onze samenwerking gekozen voor herbebossing in ons eigen Europa.

Hoe werkt dat?

Per order schenken wij een donatie aan OneTreePlanted. Hiermee wordt er vervolgens op onze kosten een boom geplant in Europa. We berekenen u als klant daarvoor niets extra. Gewoon door bij ons te bestellen draagt u een steentje bij aan een leefbare toekomst.

jotun-duurzaamheid

 

Waarom bomen?

Bomen helpen met het zuiveren van de lucht die we dagelijks inademen. Ze filteren het water dat we drinken, en geven leven aan meer dan 80% van de dieren op onze planeet. Bomen verkoelen en zijn daarmee ook een kostbaar instrument in de strijd tegen de opwarming van ons klimaat. Op deze manier geven wij, samen met u, wat terug aan de natuur.

jotun-duurzaamheid

 

 

Kijk voor meer info op OneTreePlanted.org

 

jotun-duurzaamheid


Persoonlijk advies

 

 
 
contactformulier