klantenservice

Over Ons & Contact

Over Ons & Contact

Als Jotun-Specialist leveren wij alle producten van Jotun en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de verf branche helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor uw verfklus. Op onze website vindt u alle informatie over onze Jotun producten. Bij de producten hebben wij "technische info" vermeld waarin u o.a. informatie vindt over de verwerking, voorbereiding en droogtijd.

Jotun Decorative Certified Partner
Jotun-Specialist is geselecteerd als "certified partner" van Norway Coatings BV. Hiermee zijn we een erkend dealer en online verkooppunt van Jotun verf. Dit geeft u de volgende zekerheden:

  • Levering van authentieke Jotun producten
  • Goed advies
  • Perfecte service 
  • Nederlandse garantie

Jotun Decorative Certified Partner

Advies
Jotun-Specialist vindt het belangrijk dat u te allen tijde advies en informatie kunt opvragen.
Via onderstaande gegevens kunt u ons bereiken.

Contact

  • Tel: 06 - 16 246 450
  • E-mail: info@jotun-specialist.nl
  • Whats App: 06 - 16 246 450
  • Contactformulier


Jotun verf en kwaliteit
De verven van Jotun behoren tot de de absolute wereldtop. Sinds 1926 zijn er veel onderzoeken gedaan naar de best verkrijgbare materialen en de beste bescherming voor uw ondergrond. Jotun komt oorspronkelijk uit Noorwegen en heeft en heeft zich sindsdien weten uit te breiden met een groot assortiment professionele verven voor verschillende ondergronden.

Jotun heeft voor bijna alle ondergronden een oplossing of het nu gaat om een primer, beits of een afwerking. Alle verven van Jotun zij in de slechtste weersomstandigheden getest om zeker te weten dat de verven optimaal beschermen. Sommige verven zijn zelfs 12 jaar onderhoudsvrij! Dat scheelt u dus een hoop schilderuurtjes en u weet zeker dat u de optimale bescherming heeft voor uw ondergrond.

Kleuren
De meeste producten van Jotun kunnen in alle kleuren gemengd worden. U kunt altijd de verschillende kleurenwaaiers raadplegen zoals RAL, NCS enz.

Geschiedenis
De stichter van Jotun was Odd Gleditsch. Hij opende een verfwinkel in 1920 en de zaken gingen goed en hij kon zich al snel de leverancier noemen van de verven die veel in de scheepvaart werden gebruikt. De verven werden voornamelijk gebruikt voor de floot van de walvisvaarders. Hij was leverancier voor de floot in Sandefjord, Tønsberg en Larvik. Naar mate de verkoop steeg zag hij de mogelijkheid om de verf zelf te gaan produceren. Net buiten Sandefjord lag een olie raffinaderij die bijna failliet was. De olie raffinaderij  produceerde verschillende verven voor boten die werden verkocht in Odd Gleditsch zijn winkel. Op 12 maart 1926 nodigde Gleditsch verschillende aandeelhouders om mee te investeren in zijn nieuwe ideeën. Met een starters bedrag van 60.000 Noorse kronen werd er een bedrijf neer gezet met de naam: Jotun Kemiske Fabrik A/S. Ook kocht Gleditsch de olie raffinaderij op en werd hij de directeur van het bedrijf. Gleditsch vond de kwaliteit van de verven heel belangrijk en dat kunnen we ook nu nog merken in de verven van nu. Sindsdien heeft het bedrijf veel succes gehad met het ontwikkelen van verschillende kwaliteits verven en staat nog steeds aan de wereld top…