• Lorem ipsum

Jotun-Specialist is gespecialiseerd in het merk Jotun uit Noorwegen. Het specialisme is ontstaan uit de passie voor hout, de bewondering voor het merk Jotun en de kwaliteit ervan. De producten staan aan de top van wat er op de markt te koop is. Met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de verf branche ben u ervan verzekerd dat u het juiste advies en de juiste producten krijgt.

Als Jotun-Specialist leveren wij alle producten van Jotun en staan wij net als het merk zelf garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring in de verf branche helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor uw verfklus. Op onze website vindt u alle informatie over onze Jotun producten. Bij de producten hebben wij de datasheets van de producten geplaatst als PDF. Hierin treft u belangrijke informatie over de verwerking, voorbereiding en droogtijden. Lees de datasheets altijd goed door, zo bereikt u een maximaal resultaat!

Wilt u uw hout optimaal beschermen dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Contactgegevens

  • Tel/Whats App: 06 - 16 246 450 (ma t/m vrij)
  • E-mail: [email protected] (ma t/m vrij)
  • Contactformulier (ma t/m vrij)
  • Retour/afhaaladres: Vaalmuiden 9, 1046 BV Amsterdam (let op: afhalen alleen na bestelling via de webwinkel): 
  • KVK 30189843 inschrijvingsadres: Weerdestein 97, 1083 GG, Amsterdam (geen bezoek of afleveradres) 

Jotun verf en kwaliteit
De verven van Jotun behoren tot de de absolute wereldtop. Sinds 1926 zijn er veel onderzoeken gedaan naar de best verkrijgbare materialen en de beste bescherming voor uw ondergrond. Jotun komt oorspronkelijk uit Noorwegen en heeft en heeft zich sindsdien weten uit te breiden met een groot assortiment professionele verven voor verschillende ondergronden.

Jotun heeft voor bijna alle ondergronden een oplossing of het nu gaat om een primer, beits of een afwerking. Alle verven van Jotun zij in de slechtste weersomstandigheden getest om zeker te weten dat de verven optimaal beschermen. Sommige verven zijn zelfs 12 jaar onderhoudsvrij! Dat scheelt u dus een hoop schilderuurtjes en u weet zeker dat u de optimale bescherming heeft voor uw ondergrond.

Kleuren
De meeste producten van Jotun kunnen in alle kleuren gemengd worden. U kunt altijd de verschillende kleurenwaaiers raadplegen zoals RAL, NCS enz.

Geschiedenis
De stichter van Jotun was Odd Gleditsch. Hij opende een verfwinkel in 1920 en de zaken gingen goed en hij kon zich al snel de leverancier noemen van de verven die veel in de scheepvaart werden gebruikt. De verven werden voornamelijk gebruikt voor de floot van de walvisvaarders. Hij was leverancier voor de floot in Sandefjord, Tønsberg en Larvik. Naar mate de verkoop steeg zag hij de mogelijkheid om de verf zelf te gaan produceren. Net buiten Sandefjord lag een olie raffinaderij die bijna failliet was. De olie raffinaderij  produceerde verschillende verven voor boten die werden verkocht in Odd Gleditsch zijn winkel. Op 12 maart 1926 nodigde Gleditsch verschillende aandeelhouders om mee te investeren in zijn nieuwe ideeën. Met een starters bedrag van 60.000 Noorse kronen werd er een bedrijf neer gezet met de naam: Jotun Kemiske Fabrik A/S. Ook kocht Gleditsch de olie raffinaderij op en werd hij de directeur van het bedrijf. Gleditsch vond de kwaliteit van de verven heel belangrijk en dat kunnen we ook nu nog merken in de verven van nu. Sindsdien heeft het bedrijf veel succes gehad met het ontwikkelen van verschillende kwaliteits verven en staat nog steeds aan de wereld top…

Jotun de beste verf


Persoonlijk advies

 

 
 
contactformulier