klantenservice

Douglas hout impregneren en beitsen

Douglas hout impregneren en beitsen

Jotun Trebitt OljebeisVoor dit project (beitsen van Douglas houten tuinhuis en overkapping) heeft de klant gekozen voor een semi transparante afwerking met Jotun Trebitt Oljebeis in de mooie warme kleur 10077 Kiefer. 

Jotun Trebitt Oljebeis is de meest duurzame semi transparante buitenbeits die Jotun in het programma heeft. Gemiddeld worden er onderhoudsintervallen bereikt van 4 tot 6 jaar. 

Jotun trebitt Oljebeis is een 1 pots systeem en bevat schimmelwerende stoffen. Het is daarmee een impregneermiddel en beits in één.

Beknopte werkwijze
Na het ontvetten en schuren van het hout heeft de klant het tuinhuis drie maal behandeld met Jotun Trebitt Oljebeis. De 1e laag is verdund met 10% terpentine (dit verbetert de indringing in het hout). Na voldoende droging (minimaal 24 uur) is het hout twee maal onverdund gebeitst met Jotun Trebitt Oljebeis. 

Kleur
De kleur 10077 Kiefer (Pijnboom) is een veel gekozen kleur en bestaat voornamelijk uit de pigmenten geel en rood. De kleur is semi dekkend en geeft samen met het gebruikte Douglas hout een warme geel/roodbruine kleur. De noesten en kleurverschillen van het hout blijven mooi zichtbaar.

Aanbevolen producten 

Foto van het tuinhuis (Douglas hout) in de kleur 10077 Kiefer.
Douglas hout impregneren en beitsen

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever persoonlijk advies van Jotun Specialist? Neem dan contact op via één van onderstaande mogelijkheden:  

  • Tel/Whats App: 06 - 16 246 450
  • E-mail: [email protected]
  • Contactformulier
  • Persoonlijk advies

    Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: