klantenservice

Reclameren

Reclameren

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

Stuur ons een email met zeer duidelijk uitleg van de situatie. Voeg evt foto’s toe. We zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na opsturen van uw klacht wacht u op een bevestiging van onze zijde. Mocht die bevestiging niet binnen 24 uur komen, neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat uw email niet goed is ontvangen.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Op onze aanbiedingen en op alle met ons afgesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden en Aanvullende Verkoopvoorwaarden van toepassing. Onze technische bladen en website pagina's gelden als algemeen advies.

De aanwijzingen zijn conform onze huidige kennis en ervaring. Adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen.

Producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom is de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid.

Producten geleverd volgens een door u opgegeven kleurnummer kunnen niet geretourneerd of geruild worden, tenzij het product u in een beschadigde of niet-oorspronkelijke staat bereikt, of in een andere dan de bestelde kleur. Ontvangt u het pakket beschadigd neem dan direct contact met ons op. 


10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: