• Lorem ipsum

Beste buitenverf voor tuinhuis en schuurWat is de beste buitenverf van Jotun voor het overschilderen van mijn tuinhuis en schuur? 

Voor een buitenverf is het belangrijk om bestand te zijn tegen sterk wisselende weersomstandigheden. 

Ons land heeft grote temperatuurschommelingen en een hoge vochtigheidsgraad. Zon en regen wisselen elkaar voortdurend af. Op Terschelling (de plaats van het project) komt daar de aanwezigheid van de zoute lucht nog eens bij! 

Om de weersinvloeden te kunnen weerstaan en lange onderhoudsintervallen te kunnen garanderen is het belangrijk dat een buitenverf over een aantal eigenschappen beschikt: 

  • Blijvend flexibel
  • Dampdoorlatend
  • Goede hechting en Uv-bescherming
  • Hoge kleur- en glansstabiliteit 

Welke buitenverf? 

Voor dit project is geadviseerd om de beste buitenverf van Jotun te gebruiken: Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Demidekk Ultimate is een uiterst flexibele en duurzame buitenverf met een ongekende kleur- en glansstabiliteit. De verf heeft een zijdeglans afwerking en behoudt deze voor vele jaren. De verf is dampdoorlatend en bladdert niet. Ondanks de goede dekkracht blijft de houtstructuur duidelijk zichtbaar. 

De Noorse verf staat garant voor ongekend hoge onderhoudsintervallen van 10-12 jaar. 

Tuinhuis beige en blauw verven 

Het eerder behandelde tuinhuis is ontvet, geschuurd en twee keer overgeschilderd in de kleuren beige en blauw. Beide kleuren zijn ontworpen door het kleurenontwerpteam van Jotun in Noorwegen. Zoals vaak met lichte kleuren, oogt de beige kleur buiten lichter dan op de kleurenkaart.

Hieronder een afbeelding van de kleuren: 0343 AntikkHvit (beige) en 0059 Fjordbla (blauw).
Beste buitenverf kleuren 

Aanbevolen producten 

Beste buitenverf