• Lorem ipsum

Milieuvriendelijke verf voor woonboten

29 Mei 2014
Het is voor iedereen een prettige gedachte, maar zeker voor wie een woonboot heeft. In deze tijd van het jaar maken nogal wat mensen gebruik van het mooie weer om de boot een nieuwe verflaag te geven. Chemicaliën en water vormen echter een gevoelige combinatie.

Jotun komt uit Scandinavië waar men van oudsher leeft met de natuur. De kwetsbaarheid van het milieu wordt er serieus genomen. Vandaar dat bij de ontwikkeling van Jotun coatings gekeken wordt naar natuurlijke processen. Die verminderen de schade aan het milieu.

Jotun Demidekk Ultimate is met dit in het achterhoofd ontworpen. Er is een Chinese olie in verwerkt die afkomstig is uit de vruchten van de tungboom. Een bijzonder eigenschap is dat deze zelf droogt.

Wie een houten woonboot schildert, maakt met Jotun Demidekk Ultimate dan ook een veilige keus. Het is niet alleen een product dat een schitterend resultaat biedt, het is ook een verf die de natuur in zich draagt en zo het milieu, inclusief ons kostbare water, zo min mogelijk belast.
Verstuur
*Verplichte velden