klantenservice

Jotun Beits

Jotun Beits

De beitsen van Jotun behoren tot de absolute wereldtop, de duurzaamheid, verwerking en uitstraling is ongeëvenaard.

De juiste bescherming van uw houtwerk is erg belangrijk in Nederland. Het vochtige klimaat en de relatief lage temperaturen maakt het hout erg vochtig. Het ontstaan van houtrot is bijna niet tegen te gaan tenzij u uw hout optimaal beschermt en damp-open afwerkt (vocht in het hout verdampt door de beschermlaag heen). De beitsen van Jotun zijn damp-open, uiterst flexibel, kleurvast, makkelijk aan te brengen en drogen snel. 

De groep beitsen telt 8 producten waarvan 4 dekkende beitsen en 4 semi dekkende beitsen, ook wel transparante beitsen genoemd. Het verschil tussen dekkend en semi dekkend heeft met de hoeveelheid pigment (kleurstof) te maken. Een dekkende beits dekt de kleur van het hout af terwijl een semi dekkende beits de kleur van het hout nog half laat zien. De semi dekkende beitsen zijn in een kleur en volledig (100%) transparant leverbaar, echter voor toepassing buiten is een 100% transparante afwerking niet wenselijk i.v.m. de beperkte remming van het zonlicht. Denk er dus aan dat u voor buitengebruik een semi dekkende beits altijd in een kleur toepast en nooit (bij voorkeur niet) 100% transparant.

Een dekkende beits geeft een strak uiterlijk aan uw houtwerk en biedt de meest duurzame bescherming. Een semi dekkende beits biedt wat minder bescherming, gaat nog steeds lang mee maar geeft bovenal een zeer levendige en natuurlijke uitstraling. Noesten, vlammen en kleurverschillen blijven zichtbaar. 

Kenmerkend voor alle beitsen van Jotun is dat het reliëf (de structuur) van het hout zichtbaar blijft. 

Dekkende beitsen specifiek onderhoud mat zijdeglans water terpentine vormt laag
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg multifunctioneel 10-12    
Jotun Demidekk Ultimate Helmatt multifunctioneel 10-12    
Jotun Demidekk Ultimate Vindu kozijnen 8-10    
Jotun Demidekk Ultimate Oljetackfarg 1 pot | primer 4-5    

 

Semi dekkende beitsen specifiek onderhoud mat zijdeglans water terpentine vormt laag
Jotun Demidekk Strukturlasyr  multifunctioneel 6-8    
Jotun Trebitt Oljebeis 1 pot 4-5    
Jotun Demidekk Terrasslasyr vlonder 3-4      
Jotun Panellakk binnen n.t.v.    

 

filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Verf - Demidekk Ultimate Tackfarg

Jotun Verf - Demidekk Ultimate Tackfarg

Zeer duurzame, watergedragen, dekkende beits voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt.

€39,90 Meer informatie
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Proefblik

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Proefblik

Jotun Demidekk Ultimate Proefblik, 0,5 liter dekkende beits. Te gebruiken voor het testen van kleuren. Maximaal 1 blik per kleur.

€24,95 Meer informatie
Jotun Verf - Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Verf - Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt is een zeer duurzame, watergedragen, dekkende, matte beits voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. Extra matte variant van Demidekk Ultimate.

€42,50 Meer informatie
Jotun Verf - Demidekk Ultimate Vindu

Jotun Verf - Demidekk Ultimate Vindu

Jotun Demidekk Ultimate Vindu is een watergedragen verf (dekkende beits) voor kozijnen, deuren, vlonders, hekwerken, boeiboorden, dakkapellen.

€42,50 Meer informatie
Jotun Verf - Demidekk Strukturlasyr

Jotun Verf - Demidekk Strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr is een watergedragen semi dekkende beits voor buiten. De beits is gebaseerd op een unieke combinatie van alkyd en acrylaat en versterkt met UV blokkerende componenten.

€36,50 Meer informatie
Jotun Verf - Trebitt Oljebeis

Jotun Verf - Trebitt Oljebeis

Jotun Trebitt Oljebeis is een semi transparante beits voor buiten gebaseerd op alkydhars, talolie en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting.

€22,65 Meer informatie
Jotun Verf - Demidekk Terrasslasyr

Jotun Verf - Demidekk Terrasslasyr

Semi dekkende matte beits voor het beitsen van gevelpanelen, terrassen, vlonders, meubels, schuttingen en steigerhout. Geeft een prachtig grey- en white wash effect.

€26,00 Meer informatie
Jotun Verf - Demidekk Oljetackfarg

Jotun Verf - Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg is een dekkende beits (verf) op basis van alkydolie. De beits is uitstekend weer- en waterbestendig en geeft daarom een goede bescherming aan uw hout. De beits is tevens als grondverf te gebruiken, goede grond en aflak in één,

€36,80 Meer informatie
Jotun Verf - Panellak

Jotun Verf - Panellak

Waterverdunbare matte blanke lak (beits) voor hout, gips, stucwerk binnen. Damp open en in mooie grey- en white wash kleuren te mengen.

€66,00 Meer informatie