• Lorem ipsum

Jotun verf ook voor meubilair

  • Geplaatst op
  • Door Jotun Specialist
  • Geplaatst in Jotun Sens
Jotun verf ook voor meubilair

De coatings van Jotun zijn veelzijdig. Heeft bijvoorbeeld uw meubilair een lik verf nodig? Er is altijd een oplossing binnen ons assortiment.

Of het nu gaat om kantoormeubels of een boekenkast thuis, met Jotun verf slaat u altijd twee vliegen in één klap: u verfraait uw interieur én verduurzaamt uw meubilair. Jotun biedt een breed scala aan trendy kleuren en afwerkingen.

Vanzelfsprekend is het materiaal dat geschilderd wordt van belang bij de keuze van de coating. Hout vraagt een andere benadering dan metaal. Maar de verf van Jotun is vaak voor meer toepassingen geschikt dan u wellicht denkt.

Zo kunt u Jotun Sens gebruiken voor hout en steenachtige ondergronden, maar ook MDF-platen en gips. Jotun Verf - Kvist og Sperre Grunning geeft dan weer een goede hechting op plastic, MDF en metaal. Allemaal materialen die ook in meubilair voor kunnen komen.

Het betekent ook dat de producten van Jotun voor andere delen van het interieur te gebruiken zijn, mocht u verf over hebben. U kunt de hele ruimte in dezelfde stijl schilderen, desgewenst. Het resultaat is altijd krasvast en gemakkelijk te reinigen.

Hier is een overzicht van al onze producten.