klantenservice

Jotun Trapverf

Jotun Trapverf

De trapverf van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de slijtvast en duurzaamheid is ongeëvenaard.

Speciaal voor het verven van uw trap levert Jotun twee producten:

Beide producten zijn watergedragen en nagenoeg reukloos.

De grondverf gebruikt u op kaal hout en bevat zogenaamde epoxy harsen. De harsen verbeteren de hechting en isoleren de inhoudsstoffen die in het hout zitten. Dit isoleren van de inhoudsstoffen is vooral belangrijk bij trappen van hardhout en hout met noesten.

De trapverf is extra slijtvast en vergeelt niet. Uw trap blijft ook na jaren nog mooi wit. De hoge slijtvastheid wordt bereikt door de toevoeging van polyurethaan harsen. De trapverf is breed inzetbaar en gebruikt u voor het verven van trappen van o.a. hout, beton, cementdek, en tegels. De verf vloeit goed en laat zich daardoor gemakkelijk verspreiden met een kwast of een roller. U hoeft geen schilder te zijn om een strak resultaat te verkrijgen.

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Trestjerner Gulvmaling

Jotun Trestjerner Gulvmaling

Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.

€41,00 Meer informatie
Jotun Kvist og Sperregrunning

Jotun Kvist og Sperregrunning

Watergedragen grondverf voor binnen en buiten. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Tevens ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.

€24,95 Meer informatie