klantenservice

Jotun Plafondverf

Jotun Plafondverf De plafondverven van Jotun zijn oplosmiddelvrije verven die makkelijk aan te brengen zijn. De verven zijn geschikt voor meerdere ondergronden zoals sierpleister, stucwerk , beton, spachtelputz, gips en cementgebonden plaatmaterialen, vinylbekledingen en diverse wandweefsels. U kunt de plafondverven van Jotun ook gebruiken als ondergrond behandeling en hebben een bijzonder goede dekkracht. Leest u over de verschillende plafondverven op de productpagina’s zodat u zeker weet dat u de plafondverf kiest die bij u past.

Jotun Verf Toepassingen:
Jotun MuurVerf - Jotun Beits - Jotun Plafondverf - Jotun Primers - Jotun Vloerverf - Jotun Houtverf - Jotun Antifouling verf
filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Verf - Kvist og Sperregrunning

Jotun Verf - Kvist og Sperregrunning

Watergedragen grondverf voor binnen. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.

€24,99 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff PVA 02

Jotun Verf - Jotaproff PVA 02

Jotaproff PVA 02 is een oplosmiddelvrije, krijt matte muurverf voor binnen. De Jotaproff PVA 02 heeft een goede dekkracht en spettert niet tijdens het rollen.

€42,35 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff PVA 07

Jotun Verf - Jotaproff PVA 07

Jotaproff PVA 07 is een zijde matte oplosmiddelvrije muurverf voor binnen. Het kan gebruikt worden als onderlaag en als toplaag op ondergronden zoals pleister, spachtel, beton, scan en glasvlies.

€44,50 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff PVA 05

Jotun Verf - Jotaproff PVA 05

Jotaproff PVA 05 is een watergedragen matte muurverf voor binnen. Toepassing bij utiliteits- en renovatie objecten, zorgsector, retail- en particuliere woningen, alsmede in de NB en onderhoudsbranche, horeca en scholen.

€108,90 Meer informatie
Jotun Verf - Mur Acryl

Jotun Verf - Mur Acryl

Jotun Mur Acryl is een waterverdunbare zijdematte, 100% acrylaat muurverf voor buiten en binnen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.

€54,45 Meer informatie