klantenservice

Jotun Plafondverf

Jotun Plafondverf

Voor het verven van uw plafond levert Jotun vier hoogwaardige producten.

Muur- en plafondverf binnen:

Muur- en plafondverf buiten:

  • Jotun Mur Acryl 07 (Zijdematte muur- en plafondverf voor buiten en binnen in vochtige ruimtes, leverbaar in alle kleuren)

Naast de hoge duurzaamheid en goede dekkracht zijn de muurverven verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en kleurenwaaiers:

Met name de Jotun Lady kleuren zijn speciaal voor u als klant ontworpen en zijn een lust voor het oog. De Lady kleuren zijn in Nederland verkrijgbaar in onderstaande vier muur- en plafondveren:

filter op prijs
Ondergrond
Soort product
Toepassing
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Jotaproff Primadekk 02

Jotun Jotaproff Primadekk 02

Watergedragen krijtmatte muur- en plafondverf voor binnen. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€44,50 Meer informatie
Jotun Vegg og Tak 05

Jotun Vegg og Tak 05

Watergedragen zijdematte muur- en plafondverf voor binnen. Tevens leverbaar in een super matte versie. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€44,50 Meer informatie
Jotun Mur Acryl 07

Jotun Mur Acryl 07

Watergedragen hoogwaardige, damp-open, muurverf voor buiten en binnen. Voorkomt vocht- en schimmelproblemen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.

€54,45 Meer informatie