• Lorem ipsum

De betonverf | betoncoating van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de slijtvast en duurzaamheid is ongeëvenaard.

Speciaal voor het verven of coaten van beton, cementdek, poreuze tegels en steen levert Jotun twee producten:

Beide producten zijn watergedragen, nagenoeg reukloos en gebruikt u voor vloeren, wanden en trappen.

De transparante betonverf laat een dunne doorzichtige laag achter op het oppervlak (denk aan een blanke lak). Typisch voor dit product is dat de ondergrond iets donkerder en contrastrijker wordt. De betonvloer, tegelvloer of cementdekvloer krijgt op deze manier een levendig uiterlijk.

De verwerking is super eenvoudig. 2 dunne lagen aanbrengen met de roller of kwast is voldoende. Een grondverf of grondlaag is niet nodig. De coating beschermd uw vloer of wand tegen vuil en vloeistoffen. Dit maakt het schoonmaken en dweilen een gemakkelijke klus.

De dekkende betonverf is leverbaar in elke kleur, geeft een strak uiterlijk en is extra slijtvast door de toevoeging van polyurethaan harsen. U hoeft geen grondverf te gebruiken. De 1e laag verdunnen met 10% water is voldoende. Daarna nog twee lagen onverdund toepassen en uw vloer is klaar voor intensief gebruik.

Beide types vergelen niet en kunt u toepassen op vloeren met vloerverwarming (wel uitzetten tijdens het rollen en uitharden). Beide types vloeien goed en laten zich gemakkelijk verspreiden met een kwast of een roller. U hoeft geen schilder te zijn om een strak resultaat te verkrijgen.

Jotun Jotun Trestjerner Betongolje
Jotun Trestjerner Betongolje
Transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.
€73,00Incl. btw
Jotun Jotun Trestjerner Gulvmaling
Jotun Trestjerner Gulvmaling
Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.
€42,00Incl. btw