• Lorem ipsum

Jotun Oxan Oli

Jotun Oxan Olie is een transparante vloerolie voor het transparant afwerken van o.a. betonvloeren, houten vloeren en poreuze tegels. De olie is op basis van terpentine.

Vanwege hogere milieueisen heeft Jotun in 2015 de beslissing genomen om te stoppen met het produceren van Jotun Oxan Olie. Als alternatief zijn er twee nieuwe producten op de markt gebracht: Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent en Jotun Trestjerner Betongolje (oude naam Jotun Oxan Aqua).

Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent

Trestjerner Gulvlakk Solvent is een slijtvaste blanke lak (polyurethaan lak) op terpentine basis. De lak is geschikt voor het lakken van harde ondergronden zoals; beton, cement, steen en hout. De blanke lak kunt u zeer goed gebruiken voor het overlakken van vloeren die zijn behandeld met Jotun Oxan Olie. (zie ook het project: Betonvloer met Oxan Olie opnieuw behandelen)

Jotun Trestjerner Betongolje

Trestjerner Betongolje is een slijtvaste transparante betoncoating (acryldispersie) op waterbasis. De betoncoating is geschikt voor het lakken van harde ondergronden zoals, beton, cement, steen en hout.
Betongolje kan niet worden gebruikt voor het overlakken van oude Jotun Oxan Olie lagen!

Wilt u advies voor het opnieuw behandelen van oude Oxan Olie lagen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Direct advies: 06 - 16 246 450