klantenservice

Overzicht van Jotun Lady

Overzicht van Jotun Lady

Jotun Lady Verf is in Nederland vervangen door onderstaande producten:

Houtwerk binnen dekkend

Houtwerk binnen transparant / semi transparant

  • Jotun Panellakk. (mat *leverbaar in alle semi transparante Jotun Lady kleuren)

Muren en plafonds binnen dekkend

Jotun Lady serie levert verf van hoge kwaliteit die voor een blijvend mooi interieur zorgt. Alle producten in het assortiment Lady voldoen aan hoge eisen. Hier vind u verf voor de juiste toepassing,verschillende kleuren, goede dekking en duurzaamheid. De hoge kwaliteitsnormen bieden een perfect eindresultaat.

Wij streven er voortdurend naar om u de nieuwste en beste verf aan te kunnen bieden. Jotun Lady verven zijn speciaal aangepast aan verschillende behoeften en ondergronden. Alle producten worden grondig getest en aangepast en door de strenge kwaliteitsnormen zorgt dit voor blijvende resultaten.

De kwaliteit van een verf wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. Een van de belangrijkste grondstoffen zijn de pigmenten die zowel zorgen voor een goede dekking, consistente kleuren en een goede bescherming. De pigmenten die in Jotun verf worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. Zo krijgt u gegarandeerd een dekkende laag in  2 lagen en mooie kleuren die uw huis doen stralen.

Overige Hoofdgroepen van Jotun Verf

filter op prijs
Geen producten gevonden...