klantenservice

Overzicht van Jotun Lady

Overzicht van Jotun Lady

Jotun Lady Verf is in Nederland vervangen door onderstaande producten:

Muren en plafonds binnen dekkend

Muren buiten dekkend

  • Jotun Mur Acryl 07 (zijdemat, leverbaar in wit, alle Lady kleuren en overige kleuren) 

Hout binnen dekkend

Hout binnen transparant / semi transparant

  • Jotun Panellakk. (mat *leverbaar in alle semi transparante Jotun Lady kleuren)

Jotun Lady serie levert verf van hoge kwaliteit die voor een blijvend mooi interieur zorgt. Alle producten in het assortiment Lady voldoen aan hoge eisen. Hier vind u verf voor de juiste toepassing,verschillende kleuren, goede dekking en duurzaamheid. De hoge kwaliteitsnormen bieden een perfect eindresultaat.

Wij streven er voortdurend naar om u de nieuwste en beste verf aan te kunnen bieden. Jotun Lady verven zijn speciaal aangepast aan verschillende behoeften en ondergronden. Alle producten worden grondig getest en aangepast en door de strenge kwaliteitsnormen zorgt dit voor blijvende resultaten.

De kwaliteit van een verf wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. Een van de belangrijkste grondstoffen zijn de pigmenten die zowel zorgen voor een goede dekking, consistente kleuren en een goede bescherming. De pigmenten die in Jotun verf worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. Zo krijgt u gegarandeerd een dekkende laag in  2 lagen en mooie kleuren die uw huis doen stralen.

Overige Hoofdgroepen van Jotun Verf

filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Trestjerner Gulvmaling

Jotun Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling is een extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen en egalisatievloeren.

€37,55 Meer informatie
Jotun Verf - Panellak

Jotun Verf - Panellak

Waterverdunbare matte blanke lak (beits) voor hout, gips, stucwerk binnen. Damp open en in mooie grey- en white wash kleuren te mengen.

€62,85 Meer informatie
Jotun Verf - Mur Acryl 07

Jotun Verf - Mur Acryl 07

Watergedragen hoogwaardige, damp-open, muurverf voor buiten en binnen. Voorkomt vocht- en schimmelproblemen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.

€54,45 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff Primadekk 02

Jotun Verf - Jotaproff Primadekk 02

Watergedragen krijtmatte muur- en plafondverf voor binnen. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€44,50 Meer informatie
Jotun Verf - Vegg og Tak 05

Jotun Verf - Vegg og Tak 05

Watergedragen matte muur- en plafondverf voor binnen. Voor het schilderen van stucwerk, beton, gips, sierpleister, spachtelputz, vinylbekleding, cementgebonden plaatsmaterialen en diverse wandweefsels.

€44,50 Meer informatie