• Lorem ipsum

Jotun kleuren groen

Groene huiskleuren gaan mooi op in de natuur en worden als verfrissend en prettig ervaren. Ze creëren een levendige en kleurrijke sfeer en er zijn veel tinten om uit te kiezen – van diepgroen en traditioneel tot de meer gedempte en moderne tinten groen.

Foto boven: Jotun 7653 Stockholmsgrönn is een kleur geïnspireerd op de prachtige oude villa's uit het begin van de vorige eeuw op Djurgården in Stockholm. Bij deze villa's passen discrete details in het wit, zoals hier met Jotun 1024 Tidlos . De funderingsmuur is geschilderd in Jotun 1394 Os (Jotun Mur Acryl). De tijdloze, zijdeglans uitstraling van de gevel krijg je met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg.

Stockholmsgrönn is een mooie, gedempte grijsgroene kleur. Het is een mooie kleur voor degenen die al een grijs of wit huis hebben en het huis meer kleur willen geven.

— Deze grijsgroene tinten, er zijn er meer in onze kleurenfolder, zijn goed om uit te proberen voor degenen die kleur aan hun woning willen toevoegen, zegt Jotuns kleurhoofd Birgit Torkildsby.

Jotun kleuren groen

Gevel geschilderd met Jotun 7653 Stockholmsgrönn. De gele deur in Jotun 1908 Sisal, maakt de tijdloze zijdeglans uitstraling compleet. Details in Jotun 1024 Tidlos . Als je schildert met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg , krijg je een soortgelijk zijdeglans uiterlijk. Deur en details zijn geverfd met Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun kleuren groenJotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Duurzame zijdeglans buitenverf

 • Superieur kleurbehoud
 • Zijdeglans en stralend uiterlijk
 • Snelle droogtijd
 • Beschermt en ziet er langdurig als nieuw geschilderd uit

Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun Demidekk Infinity Details

Duurzame zijdeglans deuren- en kozijnenverf

 • Snelle droogtijd - regenbestendig na één uur
 • Superieur glans- en kleurbehoud
 • Ziet er het langst als nieuw geschilderd uit
 • Jotun Demidekk Infinity gaat het langst mee van alle Demidekk buitenverven

Steeds meer mensen willen een groen huis

Niet alleen op de muren binnenshuis kiezen veel mensen voor groen. Steeds meer mensen gaan terug naar de groene kleuren zoals in de natuur terug te vinden zijn. Dat is geen toeval als we zien hoe populair de groentinten de laatste jaren zijn in interieurs. We hebben het plezier in kleurrijke kleuren weer gevonden!

Het groene kleurenpalet omvat gouden, grijze en diepe traditionele groene tinten. Denk aan uniforme kleuren en laat de locatie en omgeving van het huis uw keuze voor een groene kleur bepalen bij het schilderen van uw huis. ⁠ ⁠

Jotun kleuren groen

Gedempte groene kleuren passen mooi in de groene kleuren van de natuur. Gevel geschilderd met Jotun 8426 Dewy Green (Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg). Funderingsmuur geschilderd in Jotun 1024 Tidlos (Jotun Mur Acryl). 

Jotun kleuren groen

Jotun kleuren groen

De donkerdere tinten groen doen denken aan een prachtig sparrenbos. Hier zien we de mooie kleur 0745 Gronn Umbra (Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg).

Jotun kleuren groen

Matte kleur geeft de beste kleurweergave

De mate van glans heeft vooral buiten een grote invloed op de kleurbeleving en een bewuste keuze voor glans kan de oudheid en architectuur van de woning benadrukken.

Jotun kleuren groen

De nieuwe Jotun Demidekk Infinity Pure Matt heeft een supermatte uitstraling waardoor groene kleuren en andere tinten, zachter en gedempter worden. Gevel geschilderd in Jotun 7053 Lärdal, bank in Jotun 7653 Stockholmsgrönn, funderingsmuur: Jotun 1491 Slijpsteen (Jotun Mur Acryl) en vlonder: Jotun 90028 Skyggebrun (Jotun Demidekk Terrasslasyr). Voor dezelfde supermatte, elegante uitstraling kunt u schilderen met Jotun Demidekk Infinity Pure Matt

De nieuwe Jotun Demidekk Infinity Pure Matt heeft een prachtige, supermatte uitstraling en dezelfde unieke INFINITY technologie als Jotun Demidekk Infinity Details (voor deuren en kozijnen). De supermatte glansgraad van Pure Matt geeft een sobere uitstraling die aansluit bij de grote trendstromingen in de moderne architectuur maar is ook geschikt voor meer traditionele woningen.

Wanneer de kleur supermat is, wordt er geen licht gereflecteerd en dan krijg je de best mogelijke kleurweergave.

Jotun Demidekk Infinity Pure Matt

Jotun Demidekk Infinity Pure Matt

Duurzame supermatte buitenverf

 • Superieur kleurbehoud
 • Zelfreinigend
 • Super mat en mooi uiterlijk
 • Snelle droogtijd
 • Beschermt en ziet er langdurig als nieuw geschilderd uit

Jotun kleuren groen

7053 Lärdal is een gedempte grijsgroene kleur die net zo mooi staat in een stedelijke omgeving als in een woonwijk en is ontworpen voor wie een discrete maar kleurrijke kleur wil.

Een matte gevel kan uw huis een geheel nieuwe uitstraling geven. Het matte oppervlak geeft een stijlvolle, elegante en discrete uitstraling die helemaal in lijn is met de trends van die tijd. Kleuren in de groene kleurschaal krijgen een meer sobere en poederachtige uitstraling met een matte kleur.

— Kleuren lijken vaak intenser met een hogere glansgraad, terwijl ze gedempt worden met een volledig matte afwerking. Er is werkelijk niets goed of fout, het belangrijkste is dat je een glansniveau kiest dat je mooi vindt en dat past bij de omgeving van het huis, zegt Birgit Torkildsby, regionaal kleurmanager bij Jotun.

Jotun kleuren groen

Prachtige groene kleurcombinaties en een huis dat bijna één wordt met zijn omgeving. Gevel geschilderd met Jotun 7653 Stockholmsgrönn (Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg), details in  Jotun 1024 Tidlos (Jotun Demidekk Infinity Details) en de funderingsmuur is geverfd met  Jotun 1394 Os (Jotun Mur Acryl). 

Prachtig gedempte groene tinten buiten

Gedempte groentinten doen het buiten uitstekend – of het nu om een ​​hele gevel gaat of om slechts een geselecteerd detail zoals een voordeur, bank of tuinmeubel. Ze gaan op in de natuur en worden gezien als cool, verfijnd en passend kleurrijk.

Jotun kleuren groen

Gezellig in de tuin met iets lekkers voor bij de koffie? Hier is een oude tuinbank nieuw leven ingeblazen met Jotun 8413 Herrgårdsgrön (Jotun Demidekk Infinity Details). Gevel Jotun 1105 Villahvit (Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg). 

Jotun kleuren groen

8413 Herregårdsgrønn is een zeer aangename, gedempte groene kleur met een gouden ondertoon waardoor het mooi opgaat in de natuur en vegetatie.

Een andere gedempte en moderne groene kleur is Jotun 8426 Dewy Green – een discrete, lichte middentoon. Als detailkleur past hij net zo goed bij lichte gevelkleuren als bij donkere tinten en is hij daardoor ook makkelijk op te pikken als verfrissend detail in de buitenruimte.

Meer gedempte en moderne groene buitenkleuren vindt u in de kleurenfolder van dit jaar.

Jotun kleuren groen

De gedempte groene tint Jotun 8426 Dewy Green past perfect als frisse wind op zichzelf of in mooie combinaties samen met de donkerdere versie –  Jotun 7653 Stockholmsgrönn . Een soortgelijke uitdrukking op de gevel krijg je als je schildert met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg . 

Jotun kleuren groen

Verschillende groene kleuren "kleur op kleur"

Groene gevels worden heel mooi gecombineerd met groene tinten uit dezelfde kleurenfamilie. Dat wil zeggen lichtere of donkerdere varianten van de gevelkleur. De uitdrukking wordt ingetogener, harmonieuzer en uniformer. Ook grijs- en goud-witte kleuren zijn prachtig in combinatie met een groene gevel.

In de nieuwe kleurenfolder van Jotun krijgt u goede en veilige aanbevelingen voor bijpassende kleurencombinaties voor het hele huis: funderingsmuur, terras, ramen, deuren en details. Een mooi, uniform kleurenpalet zorgt samen met onze hoogwaardige producten voor een duurzaam, mooi huis. En bovendien wordt de kleurkeuze gemakkelijker voor u.

Kies gerust voor een lichtere of donkerder tint van de gevelkleur op details en belijning. Hierdoor ontstaat een ingetogen en uniforme expressie.

Jotun kleuren groen

Combineer gerust meerdere tinten groen! De gevel is geverfd in Jotun 7053 Lärdal , gecombineerd met Jotun 8413 Manor Green, waarin de tafel is geverfd. Met Jotun Demidekk Infinity Details vernieuw je eenvoudig je tuinmeubilair. 

Jotun kleuren groen

Een groene voordeur verwelkomt de gasten

Wil je niet het hele huis groen schilderen? Dan is de ingang een ruimte waar je gemakkelijk met meer kleurrijke kleuren kunt spelen. Door voor de voordeur een groene kleur te kiezen, kan uw huis van karakter veranderen en snel vernieuwd worden. De voordeur is de eerste indruk van uw huis voor de gasten. Waarom zou u de ontvangst niet persoonlijker maken?

Jotun kleuren groen

Een groene voordeur als effectief detail. Gevel geschilderd in Jotun 0734 Brunsvart en deur geschilderd met Jotun 8426 Dewy Green.

Ongeacht of je het hele huis groen schildert of slechts een detail, het is belangrijk om na te denken over een harmonieuze kleurstelling van het hele huis. In de meeste huizen zijn er veel ondergronden waar je rekening mee moet houden. Onze nieuwe kleurenkaart richt zich op het kleuren van het hele huis: gevel, deuren, ramen, details, terras en funderingsmuur. Wilt u persoonlijke kleurtips voor uw specifieke huis? Neem contact op met jotun specialist!

Veel succes met uw kleurkeuze - en onthoud - groen is leuk!

Jotun kleuren groen

Jotun kleuren groen

Harmonieuze kleurstelling van het hele huis. Details en ramen zijn geschilderd in de kleur Jotun 1024 Tidlos , wat perfect harmonieert met de groene gevel in Jotun 7653 Stockholmsgrönn . De funderingsmuur is geschilderd in Jotun 1394 Os en de trappen zijn gelaserd in Jotun 9710 Terassgra .

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Duurzame zijdeglans buitenverf

 • Superieur kleurbehoud
 • Zijdeglans en stralend uiterlijk
 • Snelle droogtijd
 • Beschermt en ziet er langdurig als nieuw geschilderd uit

Jotun Demidekk Infinity Pure Matt

Jotun Demidekk Infinity Pure Matt

Duurzame supermatte buitenverf

 • Superieur kleurbehoud
 • Zelfreinigend
 • Super mat en mooi uiterlijk
 • Snelle droogtijd
 • Beschermt en ziet er langdurig als nieuw geschilderd uit

 

Jotun kleuren groen

EMELIE LJUNGBERG – Digitale redacteur

In samenwerking met de kleurexperts, stylisten, ontwerpers etc. van Jotun. Emelie deelt nieuws, trends en kennis met degene die geïnteresseerd is in interieur, kleur en design of gewoon op zoek is naar tips over kleur en schilderen. Bron: Jotun


Persoonlijk advies

 

 
 
contactformulier