klantenservice

Jotun terras- en vlonderbeits

Jotun terras- en vlonderbeits

De terras- en vlonderbeits van Jotun behoort tot de absolute wereldtop, de slijtvastheid, duurzaamheid en uitstraling is ongeëvenaard.

Speciaals voor het beitsen van vlonders levert Jotun een mooie matte beits:

De beits trekt in het hout (is niet filmvormend) en droogt mat op. Deze twee eigenschappen hebben een gunstig effect de natuurlijke uitstraling van het hout en op stroefheid van de planken. Het reliëf van de planken blijft zichtbaar, hierdoor zult u minder snel uitglijden bij nat weer (antislip effect). Verder is de beits damp-open waardoor het hout goed kan blijven "ademen".

De beits bevat stoffen die houtrot en schimmelvorming tegengaan en kan direct (zonder primer) op het kale hout worden aangebracht met een roller of kwast.

De beits is leverbaar in prachtige semi dekkende kleuren.

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier:

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Demidekk Terrasslasyr

Jotun Demidekk Terrasslasyr

Duurzame watergedragen matte, niet filmvormende half dekkende beits voor binnen en buiten. 2 in 1 beits. Toepasbaar op gevelpanelen, terrassen, vlonders, meubels, schuttingen en steigerhout. Laat de structuur van het hout zien.

€29,90 Meer informatie
Jotun Demidekk Terrassfix

Jotun Demidekk Terrassfix

Reiniging, bleekmiddel en ontgrijzer voor al u hout.

€25,90 Meer informatie