klantenservice

Jotun Kleuren - Trebitt Oljebeis

Jotun Kleuren - Trebitt Oljebeis

Hier vindt u de Jotun kleuren voor Jotun Trebitt Oljebeis. 

Jotun Trebitt Oljebeis is een semi dekkende beits op terpentine basis. Een ouderwets en beproefd product. In Noorwegen al lang de nr 1 op gebied van een semi dekkende afwerking. Door de toevoeging van kleurstoffen wordt uw hout goed beschermd. De kleurstoffen dekken het hout niet volledig af waardoor het natuurlijke karakter blijft bestaan. Noesten, kleurverschillen en reliëf blijven zichtbaar.

Kleurtips:

  • JS1 (Douglas houtkleur) is een mooie warme kleur voor Douglas, Lariks, Red Cedar en Teak. De ondergrond blijft zichtbaar en bepaald mede de kleur van het eindresultaat. (voorbeeld Red Cedar: hier), (voorbeelden Douglas hier en hier)
  • Esche 10996 is een mooie lichte kleur. Toepasbaar op vele houtsoorten vanwege zijn neutrale uitstraling, het hout bepaald mede de eindkleur. 
  • Kirsebaer 686 is typisch noors rood
  • Naturell 629 is een beige crème kleur en bevat de kleuren wit, oker, roodbruin en zwart. 629 Naturell kan o.a. goed op eikenhout worden toegepast, indien u een lichtere kleur wilt dan kleur 868 Eiche hell.
  • Schleier 505 is een witte kleur en bevat alleen een klein beetje wit pigment. Dit geeft een licht white wash effect. De oorspronkelijke kleur van het hout blijft zichtbaar.
  • Altkiefer 10073 is iets lichter en geler dan Kiefer 10077 (iets donkerder en roder), voorbeeld Jotun 10077 Kiefer op Douglas.  
  • Naturel 629, Eiche Hell 868 en Eiche 10006 kunnen perfect op eikenhout worden toegepast of op elke andere houtsoort voor het nabootsen van eikenhout.
  • Wilt u de meest zwarte kleur dan gebruikt u Jotun 699 Sort (staat niet op de kaart maar bevat de maximale hoeveelheid zwart pigment (144 shots zwart)).
  • Wilt u iets lichter dan 100% zwart dan kiest u voor 683 Sotgra (zwartgrijs), hierin zitten 28 shots zwart. 

Staat uw kleur er niet tussen? We leveren alle kleuren van Jotun en er is nog veel meer mogelijk. Onze klantenservice helpt u graag verder: [email protected]

Kleurenfolder bestellen (papier)

Kleurenwaaier bestellen (hout)

Let op: kleuren op uw beeldscherm zien er soms anders uit dan in het echt.

Top 4 kleuren voor Douglas hout:

Hieronder ziet u een afbeelding van de 4 meest gebruikte kleuren: JS1 Douglas houtkleur, Kiefer 10077, Sibirische Large 935, JS2 Vergrijst hout.
Douglas hout beitsen 

Kleur tip: JS1 Douglas houtkleur is speciaal ontwikkeld voor Douglas hout en benadrukt de natuurlijke kleur van het Douglas hout. Wilt u Douglas hout egaal laten vergrijzen en anticiperen op de vergrijzing, gebruik dan de kleur JS2 Vergrijst hout. Wilt u meer rood terugzien dan bereikt u dat met Kiefer 10077 op Douglas hout. 

Jotun transparant kleuren

jotun-kleuren-trebitt-oljebeis-1

jotun-kleuren-trebitt-oljebeis-2

jotun-kleuren-trebitt-oljebeis-3

Naast bovenstaande foto's van de kleurenstalen bestaan er tevens 2 digitale kleurenfolders van Jotun Trebitt Oljebeis. Deze treft u hieronder:

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier:

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: