• Lorem ipsum

Hier vindt u de Jotun kleuren voor Jotun Demidekk Terrasslasyr. 

Jotun Demidekk Terrasslasyr is een semi dekkende matte 2 in 1 beits en kan zonder primer worden toegepast op elke houtsoort en elk object.

Kleurtips:

 • Speciaal voor Douglas hout heeft Jotun-Specialist de kleur JS1 Douglas houtkleur ontwikkeld. De kleur is half transparant en benadrukt de natuurlijke kleur van Douglas hout. Zie hier een voorbeeld van JS1 Douglas houtkleur op douglas hout.
 • Wilt u Douglas hout juist licht van kleur houden dan geeft JS3 Naturel houtkleur een mooi licht maar nog steeds warm resultaat.
 • JS3 Naturel houtkleur is een lichtbruine doorzichtige kleur met een warme gloed en geeft een natuurlijke uitstraling op de meeste houtsoorten.
 • Wilt u de meest zwarte kleur dan gebruikt u Jotun 9805 Sloret Sort (staat niet op de kleurenkaart maar bevat de maximale hoeveelheid zwart pigment, zie foto buitenkeuken in 9805 Sloret Sort).
 • Wilt u iets lichter dan 100% zwart dan kiest u voor 683 Sotgra (zwartgrijs). 
 • Voor Lariks hout pakt de kleur 935 Sibirische Larche mooi uit.
 • Kleur 9050 Stra is mooi op lichte houtsoorten zoals o.a. als grenen en vuren, let op alleen de nerf vullen met beits voor het mooiste effect (geldt voor alle houtsoorten in combi met Terrasslasyr)
 • 631 Naturel Wood is de meest lichte kleur (lichte crème kleur) en past u toe als u het hout licht van kleur wilt hebben.
 • 9072 Naturgra is een prachtige natuurlijke lichte grey wash. Het is een zachte kleur en zit tussen een white wash en een grey wash in.
 • 9073 Shimmergra is een licht grijze grey wash en geeft de nerf een duidelijke licht grijs tint. De kleur van het hout bepaald mede het eindresultaat. Door te variëren in de laagdikte bepaalt u zelf de kleur van het eindresultaat. Dit geldt voor alle kleuren van Demidekk Terrasslasyr. Het werkt als een olie (dun en de nerf vullen met vloeistof) maar biedt de bescherming van een beits.
 • Wilt u het hout volledig zwart beitsen (kleur van het hout is niet meer zichtbaar, oftewel dekkend beitsen) dan gebruikt u één van Jotun's dekkende beitsen Jotun Demidekk Infinity Pure Matt of Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Houten Kleurenwaaier bestellen (35 kleuren)

Papieren A4 Kleurenfolder bestellen (35 kleuren)

Let op: kleuren op uw beeldscherm zien er soms anders uit dan in het echt.

JS houtkleuren

Hieronder ziet u een afbeelding van JS houtkleuren op vurenhout toegepast: JS1 Douglas houtkleur, JS3 Naturel houtkleur, JS2 Vergrijst hout.
js-kleuren-terrasslasyr

Kleur tips: JS1 Douglas houtkleur is speciaal ontwikkeld voor Douglas hout en benadrukt de natuurlijke kleur van het Douglas hout. JS3 Naturel houtkleur is ontwikkeld door de vraag naar een natuurlijke kleur met een lichte uitstraling, welke goed kan worden toegepast op elke houtsoort. JS2 vergrijst hout is een grijsgroene kleur en past u toe als u wilt anticiperen op de natuurlijke vergrijzing van uw hout of als u uw hout een grijsgroene uitstraling wilt meegeven. De kleuren zijn gebeitst op neutrale vurenhouten planken, zodat de kleur van het pigment goed zichtbaar is. De kleur van uw hout bepaalt mede de kleur van het eindresultaat en zal dus altijd voor een deel zichtbaar blijven. Zie hier een voorbeeld van JS1 Douglas houtkleur op douglas hout. 

Hieronder ziet u een afbeelding van Jotun houtkleuren op vurenhout toegepast:
Jotun kleuren demidekk terrasslasyr

Foto links en rechts (bank/vlonder): Jotun 9072 Naturgra
jotun 9072jotun 9072

Hieronder afbeeldingen van de kleurenfolder:

jotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyrjotun-kleuren-demidekk-terrasslasyr