klantenservice

Licht of Donker

Licht of Donker Hetzelfde huis, een andere uitstraling. Kiest u voor een lichte of een donkere kleur? 

Links is het huis gekleurd met lichte tinten, een klassieke combinatie die het huis een tijdloze en harmonieuze uitstraling geeft. Selecteer dit kleurschema voor een tijdloze stijl.

Rechts is het huis voorzien van een donker kleurenschema gecontrasteerd met accenten. Dit geeft een moderne uitstraling die fijne details benadrukt terwijl de harmonie met de omgeving behouden blijft.

Gebruikte Jotun Kleuren (links)

  • Gevelpanelen - Jotun 1024 TIDLOS
  • Kozijnen - Jotun 1973 ANTIKKGRA
Gebruikte Jotun Kleuren (rechts)
  • Gevelpanelen - Jotun 9938 DEMPET SORT 
  • Kozijnen - Jotun 9918 KLASSISK HVIT

Staat uw kleur er niet tussen, onze medewerkers helpen u graag verder!
Jotun-Specialist beschikt over het Multicolor mengsysteem waarmee alle Jotun kleuren worden vastgelegd en gemengd. Heeft u een “oude” Jotun kleurcode of wellicht een Wijzonol- of andere kleurcode die u wilt laten mengen, neem dan contact op met Jotun-Specialist. Onze medewerkers helpen u graag verder!

10% Extra Najaarskorting

Het najaar staat voor de deur en het is nog goed weer om te gaan verven. Om u op weg te helpen krijgt u 10% extra korting op alle producten in onze webwinkel.

  • De actie duurt t/m 30 september
  • De kortingscode is: JOTUN

Vul de kortingscode in tijdens uw bestelling op de "winkelwagen" pagina en de korting wordt automatisch van de huidige prijs afgetrokken.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: