klantenservice

Transparante Beits: Jotun Demidekk Strukturlasyr

Transparante Beits: Jotun Demidekk Strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr is een transparante beits die op uw houtwerk een zeer duurzame beschermlaag aanbrengt. De naam is gekozen vanwege een andere eigenschap: Strukturlasyr laat de houtstructuur zichtbaar en maakt hem zelfs mooier. Deze beits is uitermate geschikt bevonden om aan te brengen op nieuw hout. Grof gezaagd hout in het bijzonder heeft er veel baat bij. Nieuw houtwerk moet voor het schilderen wel geïmpregneerd worden. Hiervoor bevelen we Jotun Visir Oljegrunning Klar aan.

Hout heeft het zwaar te verduren

Strukturlasyr is overigens ook prima te gebruiken als het hout eerder behandeld is of geïmpregneerd. Dan is het wel zaak de ondergrond goed te reinigen. Er zijn verschillende middelen in de handel. Wij hebben de beste ervaring met Pingo Cleaner en Jotun Husvask. Fabrikant Jotun is gevestigd in Noorwegen en bestaat al vele jaren. Het Noorse klimaat is de ideale testkeuken voor verf. Het kan hevig regenen maar ook heel warm zijn. Vorst, wind en sneeuw zijn eveneens aan de orde van de dag.

Beits beschermt tegen schimmels

Jotun Demidekk Strukturlasyr is onder zulke omstandigheden ontworpen. Er zijn componenten in verwerkt die UV-licht blokkeren. De invloed van schadelijk zonlicht wordt dus flink verkleind. Ook vocht krijgt geen kans. Dit betekent tevens dat de beits de groei van schimmels, mossen en algen tegengaat. Het mooie is dat al deze positieve eigenschappen gepaard gaan met een prachtig ogend eindresultaat. Jotun Demidekk Strukturlasyr verfraait immers de houtstructuur, de oorspronkelijke kleur en de nerf van het hout blijven mooi zichtbaar. Het product is bovendien "watergedragen". Dit wil zeggen dat het op waterbasis is gemaakt. Een voordeel voor het milieu. Jotun Demidekk Strukturlasyr is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De droogtijd is kort zodat u snel de volgende laag kunt aanbrengen.

Direct advies: 06 - 16 246 450

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever direct advies van onze specialist? Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht (met mobiel klikt u op de iconen rechts).