klantenservice

Jotun Kleuren - Transparante Beitsen

Jotun Kleuren - Transparante Beitsen

Onze transparante beitsen uit het land van de fjorden beschermen uw hout professioneel en behouden de kenmerken van de houtstructuur. Trebitt Oljebeis en Demidekk Strukturlasyr zijn uitzonderlijke producten door hun superieure glans en kleurstabiliteit. De transparante producten van Jotun zijn behalve van hoge kwaliteit ook een esthetische belevenis.

Op deze pagina vindt u de Transparante kleurenkaart van Jotun.
De kleuren zijn te bestellen voor:

Hieronder een impressie van de kleuren met bijbehorende kleurnummers. Klik op het plaatje (hieronder) om de hele folder te bekijken. 

We leveren alle Jotun kleuren, ook de kleuren van 10 jaar geleden of ouder.

Kleurtips:

  • JS1 (Douglas houtkleur) is een mooie warme kleur voor Douglas, Lariks, Red Cedar en Teak. De ondergrond blijft zichtbaar en bepaald mede de kleur van het eindresultaat. (voorbeeld Red Cedar: hier), (voorbeelden Douglas hier en hier)
  • Esche 10996 is een mooie lichte kleur. Toepasbaar op vele houtsoorten vanwege zijn neutrale uitstraling, het hout bepaald mede de eindkleur. 
  • Kirsebaer 686 is typisch noors rood
  • Naturell 629 is een crème kleur en bevat de kleuren wit, oker, roodbruin en zwart. 629 Naturell kan o.a. goed op eikenhout worden toegepast, indien u een lichtere kleur wilt dan kleur 868 Eiche hell.
  • Schleier 505 is een witte kleur en bevat alleen een klein beetje wit pigment. Dit geeft een licht white wash effect. De oorspronkelijke kleur van het hout blijft zichtbaar.
  • Altkiefer 10073 is iets lichter en geler dan Kiefer 10077 (iets donkerder en roder), voorbeeld Jotun 10077 Kiefer op Douglas.  
  • Naturel 629, Eiche Hell 868 en Eiche 10006 kunnen perfect op eikenhout worden toegepast of op elke andere houtsoort voor het nabootsen van eikenhout.
  • 699 Sort, is een puur zwarte kleur van Jotun.

Staat uw kleur er niet tussen? We leveren alle kleuren van Jotun en er is nog veel meer mogelijk. Onze klantenservice helpt u graag verder: [email protected]

Kleurenfolder bestellen (papier)

Kleurenwaaier bestellen (hout)

Let op: kleuren op uw beeldscherm zien er anders uit dan in het echt.
Jotun Transparante Kleuren

Top 4 kleuren voor Douglas hout:

Hieronder ziet u een afbeelding van de 4 meest gebruikte kleuren: JS1 Douglas houtkleur, Kiefer 10077, Sibirische Large 935, JS2 Vergrijst hout.
Douglas hout beitsen 

Kleur tip: JS1 Douglas houtkleur is speciaal ontwikkeld voor Douglas hout en benadrukt de natuurlijke kleur van het Douglas hout. Bekijk hier de kleur op een tuinscherm van Douglas hout. Wilt u Douglas hout egaal laten vergrijzen en anticiperen op de vergrijzing, gebruik dan de kleur JS2 Vergrijst hout. Een voorbeeld treft u hier. Een combinatie van de twee kleuren toepassen kan ook goed. Wilt u meer rood terugzien dan bereikt u dat met Kiefer 10077 op Douglas hout.