klantenservice

Olympic Oil Stain 717 overschilderen met Jotun Beits

Olympic Oil Stain 717 overschilderen met Jotun Beits

Mijn Red Cedar gevelbekleding is behandelt met Olympic Oil Stain kleur 717. Wat is het meest duurzame alternatief van Jotun? 

Jotun biedt diverse opties voor het overschilderen van Olympic Oil Stain (van een semi transparante olie t/m een dekkende beits). De meest duurzame oplossing bereikt u met de dekkende “Jotun Demidekk Ultimate” beitsen. Deze zijn onderhoudsarm tot 12 jaar. 

Voor dit project heeft de klant gekozen voor de matte versie uit de Ultimate serie: Jotun Demidekk Ultimate Helmatt. Deze benaderd de originele doffe uitstraling van Olympic Oil Stain het beste. 

De NCS kleurenwaaier biedt een tiental mooie alternatieven (bekijk Y30, 40, 50R) voor het kleurnummer 717 van Olympic Stain. Na het toesturen van de kleurenwaaier heeft de klant gekozen voor NCS kleur S 3040-Y40R. (Wilt u de NCS kleuren thuis bekijken? NCS kleurenwaaier lenen)

Project informatie 

  • Houtsoort: Red Cedar
  • Oude kleur: Olympic Oil Stain 717
  • Nieuwe kleur: NCS S 3040-Y40R
  • Werkwijze: hout reinigen, hout licht schuren, 2 lagen beits 

Aanbevolen Producten 

Wilt u advies bij het overschilderen van Red Cedar of Olympic Stain, onze medewerkers staan u graag te woord! 

Direct advies: 06 - 16 246 450

olympic-oil-stain-717-overschilderen-met-Jotun

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever direct advies van onze specialist? Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht (met mobiel klikt u op de iconen rechts).