klantenservice

Jotun Colour Design | Visualizer App

Jotun Colour Design | Visualizer App

Jotun Colour Design is een handige app voor het herkennen van verfkleuren en voor het visualiseren van Jotun kleuren. De app is geschikt voor mobiel (android en iphone).

Super handig:

Naast het herkennen van kleuren kunt u nu met de App virtueel schilderen. Zo kunt u een foto maken van uw woonkamer of woning en virtueel schilderen in elke Jotun kleur. U kunt ook kiezen uit een aantal aantal standaard woonkamers en woningen waarop u alle kleuren kunt uitproberen. Er zijn voorbeelden van woon- en slaapkamers binnen in de prachtige Jotun lady kleuren en voorbeelden van houten woningen buiten. 

Uitleg verf kleur herkennen:

Stel u heeft een Gamma of Praxis kleur gezien en u wilt gaan verven met Jotun. Ga dan als volgt te werk: open de app, maak een foto van de kleur en wijs de kleur aan op de foto. De app toont vervolgens de meest gelijkende kleuren met de bijbehorende NCS kleurnummers. Klaar! Het kleurnummer gebruikt u voor uw Jotun verf of beits.

De app werkt met alle afbeeldingen, u kunt dus bijvoorbeeld ook een plaatje van het internet gebruiken voor het bepalen van de kleur.

Optioneel laat de app kleur ontwerpschema's zien. Dit is handig bij het kiezen van een andere (complementaire) kleur voor bijvoorbeeld de kozijnen en deuren. De kleurscan app is gratis.

Link naar de App voor Iphone: klik hier

Link naar de App voor Android: klik hier

Hieronder ziet u een voorbeeld hoe u met behulp van de Jotun Colour Design app een grijze praxis kleur omzet naar een Jotun kleurnummer.praxis of gamma kleur in jotun verf kleur

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever persoonlijk advies van Jotun Specialist? Neem dan contact op via één van onderstaande mogelijkheden:  

  • Tel/Whats App: 06 - 16 246 450
  • E-mail: [email protected]
  • Contactformulier
  • Persoonlijk advies

    Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever advies van onze specialist? Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier: