• Lorem ipsum

De extra slijtvaste verfgroep Jotun Oxan is compleet vernieuwd en valt onder de naam: Jotun Trestjerner

Oude omschrijving:

De hoofdgroep "Jotun Oxan Verf" staat voor de "Vloerverf groep" van Jotun. U kunt deze verf gebruiken voor het verven van o.a. trappen, vloeren, kozijnen en deuren. De verf is duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en extreem slijtvast! In deze groep vindt u verf en transparante lakken voor het verven en/of lakken van o.a. betonvloeren, houten vloeren, tegels en plavuizen.

Jotun Jotun Trestjerner Gulvmaling
Jotun Trestjerner Gulvmaling
Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.
€42,00Incl. btw
Jotun Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent
Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent
Slijtvaste blanke lak voor binnen en buiten op terpentine basis die u kunt u gebruiken voor het lakken van betonnen en houten vloeren met veel inhoudsstoffen (uo.a. meranti, merbau, eiken).
€34,00Incl. btw
Jotun Jotun Trestjerner Gulvlakk WB
Jotun Trestjerner Gulvlakk WB
Slijtvaste, watergedragen blanke lak voor binnen die u kunt u gebruiken voor het lakken van houten vloeren (o.a. beuken grenen, vuren).
€34,00Incl. btw
Jotun Jotun Trestjerner Betongolje
Jotun Trestjerner Betongolje
Transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.
€73,00Incl. btw