klantenservice

Overzicht van Jotun Oxan

Overzicht van Jotun Oxan

De extra slijtvaste verfgroep Jotun Oxan is compleet vernieuwd en valt onder de naam: Jotun Trestjerner

Oude omschrijving:

De hoofdgroep "Jotun Oxan Verf" staat voor de "Vloerverf groep" van Jotun. U kunt deze verf gebruiken voor het verven van o.a. trappen, vloeren, kozijnen en deuren. De verf is duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en extreem slijtvast! In deze groep vindt u verf en transparante lakken voor het verven en/of lakken van o.a. betonvloeren, houten vloeren, tegels en plavuizen.

filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Trestjerner Gulvmaling

Jotun Trestjerner Gulvmaling

Extra slijtvaste verf voor het verven van vloeren, trappen, deuren en kozijnen binnen. U gebruikt de verf voor het verven van hout, beton, cementdek, steen, tegels, plavuizen, egalisatievloeren, laminaat kurk en vinyl.

€41,00 Meer informatie
Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent

Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent

Slijtvaste blanke lak voor binnen en buiten op terpentine basis die u kunt u gebruiken voor het lakken van betonnen en houten vloeren met veel inhoudsstoffen (uo.a. meranti, merbau, eiken).

€33,00 Meer informatie
Jotun Trestjerner Gulvlakk WB

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB

Slijtvaste, watergedragen blanke lak voor binnen die u kunt u gebruiken voor het lakken van houten vloeren (o.a. beuken grenen, vuren).

€33,00 Meer informatie
Jotun Trestjerner Betongolje

Jotun Trestjerner Betongolje

Transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.

€70,40 Meer informatie