klantenservice

Overzicht van Jotun Trebitt

Overzicht van Jotun Trebitt

Wilt u de mooie structuur van het hout behouden? En heeft u de voorkeur voor een transparante Beits op basis van olie? Dan is de Trebitt Oljebeis wellicht iets voor u! De Trebitt Oljebeis is een transparante buitenbeits op basis van alkydolie, tallolie en Chinese houtolie. De beits is Uv-bestendig vanwege speciale toevoegingen (o.a. pigment) en is vochtregulerend (waterdamp kan door de laag heen verdampen), daarnaast is de beits waterafstotend zodat het houtwerk effectief en duurzaam wordt beschermd.

Trebitt Vervangen
De Trebitt serie is grotendeels vervangen (m.u.v. Trebitt Oljebeis) en vallen nu onder de Demidekk Groep.
Heeft u eerder geschilderd met Trebitt en bent u op zoek naar het product dan kunt u deze hieronder terugvinden.

Persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van deze keuze. Wilt u liever direct advies van onze specialist? Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht (met mobiel klikt u op de iconen rechts).

filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Verf - Trebitt Oljebeis

Jotun Verf - Trebitt Oljebeis

Jotun Trebitt Oljebeis is een half doorzichtige houtverf (semi dekkende beits) op basis van terpentine voor buiten. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting. Kan tevens perfect op hardhout en vettige houtsoorten.

€22,65 Meer informatie