• Lorem ipsum

Een groot houten huis geconfronteerd met vele uitdagingen. Kleur die vervaagt, een nat, koud, warm en droog klimaat, verschillende schimmels en niet te vergeten de lucht vervuiling die op al uw hout zal gaan hechten. Jotun Demidekk is aangepast aan het Noorse klimaat en is erg effectief tegen het opgetreden van verkleuring en de groei van schimmels. Moderne technologie maakt het mogelijk dat de kleuren en de glans blijft, jaar in jaar uit terwijl het vuil geen kans krijgt om aan de verf te hechten.

Tot 12 jaar onderhoudsarm
Door middel van uitgebreide tests, zowel binnen als buiten, hebben we de verf gevonden die uw huis langer schoon hout en beschermt tegen de extreemste weersomstandigheden. Schildert u met Jotun Demidekk dan is uw hout lang beschermt, heel lang…tot wel 12 jaar!

Demidekk groep
De Demidekk groep bestaat uit 6 producten. 5 beitsen (dekkend en transparant) en 1 dekkende olieverf (synthetisch). Allen zijn ontwikkeld ter verfraaiing en bescherming van houtwerk in en rondom uw huis. Demidekk staat garant voor lange onderhoudsintervallen, superieure glans en kleurstabiliteit en een zeer prettige verwerking.


Oude benaming van de Demidekk of vervangen producten

  • Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg, vroeger Jotun Demidekk Optimal
  • Jotun Demidekk Oljetackfarg, vroeger Jotun Trebitt Dekbeits
  • Jotun Demidekk Strukturlasyr, vroeger Jotun Trebitt Superbeis en daarvoor Jotun Oxan Wood, vervangen door Jotun Trebitt Oljebeis
  • Jotun Demidekk Terrasslasyr, vroeger Jotun Trebitt Terrasse 
  • Jotun Demidekk Brilliant White is vervangen door Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
  • Jotun Demidekk Ultimate Vindu is vervangen (2021) door Jotun demidekk Infinity Details
  • Jotun Demidekk Ultimate Helmatt wordt vervangen (2023) door Jotun demidekk Infinity Pure Matt
Jotun Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
Duurzame, watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt.
€46,00Incl. btw
Jotun Jotun Demidekk Infinity Pure Matt
Jotun Demidekk Infinity Pure Matt
Duurzame, watergedragen, zelfreinigende, dekkende matte beits (hout- en muurverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. Puur mat en verbeterde versie van Jotun Demidekk Ultimate Hellmatt
€49,00Incl. btw
Jotun Jotun Demidekk Infinity Details
Jotun Demidekk Infinity Details
Duurzame watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor kozijnen, deuren, vlonders, hekwerken, boeiboorden, dakkapellen.
€49,00Incl. btw
Jotun Jotun Demidekk Oljetackfarg
Jotun Demidekk Oljetackfarg
Duurzame dekkende zijdeglans beits (houtverf) op basis van terpentine. 2 in 1 beits. Grondverf en aflak in één. Goede primer voor onder de Ultimate serie bij renovatie schilderwerk of bij schilderwerk in een lichte kleur.
€119,00Incl. btw
Jotun Jotun Demidekk Terrasslasyr
Jotun Demidekk Terrasslasyr
Duurzame watergedragen matte, niet filmvormende half dekkende beits voor binnen en buiten. 2 in 1 beits. Toepasbaar op gevelpanelen, terrassen, vlonders, meubels, schuttingen en steigerhout. Laat de structuur van het hout zien.
€31,00Incl. btw