klantenservice

Overzicht van Jotun Demidekk

Overzicht van Jotun Demidekk

Een groot houten huis geconfronteerd met vele uitdagingen. Kleur die vervaagt, een nat, koud, warm en droog klimaat, verschillende schimmels en niet te vergeten de lucht vervuiling die op al uw hout zal gaan hechten. Jotun Demidekk is aangepast aan het Noorse klimaat en is erg effectief tegen het opgetreden van verkleuring en de groei van schimmels. Moderne technologie maakt het mogelijk dat de kleuren en de glans blijft, jaar in jaar uit terwijl het vuil geen kans krijgt om aan de verf te hechten.

Tot 12 jaar onderhoudsarm
Door middel van uitgebreide tests, zowel binnen als buiten, hebben we de verf gevonden die uw huis langer schoon hout en beschermt tegen de extreemste weersomstandigheden. Schildert u met Jotun Demidekk dan is uw hout lang beschermt, heel lang…tot wel 12 jaar!

Demidekk groep
De Demidekk groep bestaat uit 5 producten. 4 beitsen (dekkend en transparant) en 1 dekkende olieverf (synthetisch). Allen zijn ontwikkeld ter verfraaiing en bescherming van houtwerk in en rondom uw huis. Demidekk staat garant voor lange onderhoudsintervallen, superieure glans en kleurstabiliteit en een zeer prettige verwerking.


Oude benaming van de Demidekk of vervangen producten

  • Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg, vroeger Jotun Demidekk Optimal
  • Jotun Demidekk Oljetackfarg, vroeger Jotun Trebitt Dekbeits
  • Jotun Demidekk Strukturlasyr, vroeger Jotun Trebitt Superbeis en daarvoor Jotun Oxan Wood, vervangen door Jotun Trebitt Oljebeis
  • Jotun Demidekk Terrasslasyr, vroeger Jotun Trebitt Terrasse 
  • Jotun Demidekk Brilliant White is vervangen door Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
  • Jotun Demidekk Ultimate Vindu is vervangen (2021) door Jotun demidekk Infinity Details
filter op prijs
Ondergrond
Toepassing
Afwerking
Soort product
Glansgraad
Verdunning
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Meest duurzame, watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt.

€44,00 Meer informatie
Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Kleurentester

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Kleurentester

Kleurentester, 0,5 liter dekkende zijdeglans beits (houtverf). Te gebruiken voor het testen van kleuren. Maximaal 1 blik per kleur.

€24,95 Meer informatie
Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Meest duurzame, watergedragen dekkende matte beits (houtverf) voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert en lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. Matte variant van Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

€46,00 Meer informatie
Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun Demidekk Infinity Details

Nieuwste uit Noorwegen: Jotun Demidekk Infinity Details: meest duurzame watergedragen dekkende zijdeglans beits (houtverf) voor kozijnen, deuren, vlonders, hekwerken, boeiboorden, dakkapellen.

€46,00 Meer informatie
Jotun Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg

Duurzame dekkende zijdeglans beits (houtverf) op basis van terpentine. 2 in 1 beits. Grondverf en aflak in één. Goede primer voor onder de Ultimate serie bij renovatie schilderwerk of bij schilderwerk in een lichte kleur.

€116,90 Meer informatie
Jotun Demidekk Terrasslasyr

Jotun Demidekk Terrasslasyr

Duurzame watergedragen matte, niet filmvormende half dekkende beits voor binnen en buiten. 2 in 1 beits. Toepasbaar op gevelpanelen, terrassen, vlonders, meubels, schuttingen en steigerhout. Laat de structuur van het hout zien.

€29,90 Meer informatie