klantenservice

Plavuizen schilderen met Jotun Oxan Aqua

Plavuizen schilderen met Jotun Oxan Aqua

Gaat u plavuizen, tegels of vloertegels schilderen? Dan is Jotun Oxan Aqua het juiste product. Deze watergedragen transparante betoncoating behoort tot de beste in zijn soort. De coating is zelfs te gebruiken als primer onder Jotun Oxan A/U en Pre Dekverf. De lijn Jotun Oxan staat garant voor kwaliteitsverf voor vloeren. Jotun Oxan Aqua neemt een speciale positie in binnen de familie. Deze transparante vloercoating is bij uitstek geschikt voor poreuze plavuizen,  tegels, vloertegelstegels en baksteen. Heeft uw tegelvloer een wat doffe, levenloze kleur? Met Jotun Oxan Aqua wordt hij zo sprankelend als nooit tevoren. U kunt de coating echter ook op betonvloeren, cementdekvloeren en houten vloeren aanbrengen.

Bescherming voor uw vloer

Het is niet alleen de veelzijdigheid die Oxan Aqua zo opmerkelijk maakt. De transparante coating staat er ook bekend om de vorming van stof tegen te gaan. Hij brengt eigenlijk een beschermlaag aan op de ondergrond en door de hardheid hiervan verandert het schoonmaken van uw vloer in kinderspel.
Vloerbelasting is een andere factor. In wat voor ruimtes wordt de coating het best aangebracht? Oxan Aqua komt het best tot zijn recht in ruimtes met een matige vloerbelasting. Denk aan magazijnen, kelders, trappenhuizen, maar ook thuis. Schilderen met deze vloercoating levert geen problemen op. Er is geen doe-het-zelver die het niet kan. Jotun Oxan Aqua hecht goed en droogt sneller dan veel andere vloercoatings (na 4 uur overschilderbaar). Bovendien vergeelt de coating niet zodat u hem gerust kunt aanbrengen in een ruimte waar elke dag veel zonlicht binnenvalt. Al deze factoren maken van Oxan Aqua een uitstekende keuze.

Plavuizen schilderen transparant

Voor een transparante afwerking van plavuizen of tegels brengt u 1 tot 2 lagen Jotun Oxan Aqua aan.

Plavuizen schilderen in kleur 

Voor een dekkende afwerking van plavuizen of tegels brengt u 1 laag Jotun Oxan Aqua en 2 lagen Jotun Oxan AU Trestjerner aan. AU Trestjerner is de dekkende slijtvaste vloerverf van Jotun.

Klik op Jotun Oxan Aqua voor meer informatie.

Direct advies: 06 - 16 246 450