klantenservice

Jotun Primers

Jotun Primers

Natuurlijk wilt u het beste voor al uw hout, want u wilt niet elke zomer hoeven te schilderen. Het is dus belangrijk dat u altijd een goede basis heeft voordat u de afwerklaag aanbrengt. De Jotun primers geven een perfecte hechtlaag voor uw verven. De primers zorgen voor een goede basis voor de vervolgbehandeling. De speciale pigmentatie beschermt ook nog eens tegen UV- straling en beschermen tegen houtrot en schimmels.

filter op prijs
Ondergrond
Soort product
Toepassing
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Visir Oljegrunning Klar

Jotun Visir Oljegrunning Klar

De nr 1 Primer (impregneermiddel) van Jotun voor buiten, biedt bescherming tegen houtrot en schimmels. Voor zowel dekkend als transparant schilderwerk. Past u toe op kaal hout.

€27,35 Meer informatie
Jotun Kvist og Sperregrunning

Jotun Kvist og Sperregrunning

Watergedragen grondverf voor binnen en buiten. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Tevens ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.

€24,95 Meer informatie
Jotun Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg is een houtverf (dekkende beits) op basis van terpentine. De beits is uitstekend weer- en waterbestendig en geeft daarom een goede bescherming aan uw hout. De beits is tevens als grondverf te gebruiken, goede grond en aflak in

€108,70 Meer informatie
Jotun Trestjerner Betongolje

Jotun Trestjerner Betongolje

Trestjerner Betongolje is een transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.

€64,90 Meer informatie