klantenservice

Jotun Primers

Jotun Primers Natuurlijk wilt u het beste voor al uw hout, want u wilt niet elke zomer hoeven te schilderen. Het is dus belangrijk dat u altijd een goede basis heeft voordat u de afwerklaag aanbrengt. De Jotun primers geven een perfecte hechtlaag voor uw verven. De primers zorgen voor een goede basis voor de vervolgbehandeling. De speciale pigmentatie beschermt ook nog eens tegen UV- straling en beschermen tegen houtrot en schimmels.
Neemt u de primer van de Jotun sens serie dan weet u zeker dat u niet met de verfstank in huis zit bovendien is de verf niet schadelijk. Heeft u vragen over welke primer u moet gebruiken kunt u ons altijd contacten.

Jotun Verf Toepassingen:
Jotun MuurVerf - Jotun Beits - Jotun Plafondverf - Jotun Primers - Jotun Vloerverf - Jotun Houtverf
filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Verf - Visir Oljegrunning Klar

Jotun Verf - Visir Oljegrunning Klar

Jotun Visir Oljegrunning Klar is een primer (impregneermiddel) voor buiten en biedt bescherming tegen houtrot en schimmels.

€25,30 Meer informatie
Jotun Verf - Kvist og Sperregrunning

Jotun Verf - Kvist og Sperregrunning

Watergedragen grondverf voor binnen. Voor het verven van hout (hard en zacht), ongeglazuurde tegels, plastic en metaal. Ideaal voor trappen, vloeren, kozijnen en deuren.

€24,99 Meer informatie
Jotun Trestjerner Betongolje

Jotun Trestjerner Betongolje

Trestjerner Betongolje is een transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van beton-cementdekvloeren en wordt gebruikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen, baksteen en hout.

€60,20 Meer informatie