klantenservice

Jotun Muurverf

Jotun Muurverf Jotun muurverven zijn er is alle kleuren en maten. Bent u op zooek naar een muurverf die niet schadelijk is of reukloos is? Of wilt u een speciale verf voor een speciale ondergrond? Bij Jotun is er voor elk wat wils. Het brede assortiment geeft u een ruime keuze uit vele top producten. Alle producten zijn natuurlijk uitvoerig getest en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Mocht u nog twijfelen welke muurverf er bij u past neemt u dan contact met ons op, wij zullen u helpen met de juiste keuze.

Jotun Verf Toepassingen:
Jotun Muurverf - Jotun Beits - Jotun Plafondverf - Jotun Primers - Jotun Vloerverf - Jotun Houtverf
filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Wat gaat u verven?
Soort product
Kenmerk
Afwerking
Glansgraad
Verdunning
Jotun Verf - Jotaproff PVA 02

Jotun Verf - Jotaproff PVA 02

Jotaproff PVA 02 is een oplosmiddelvrije, krijt matte muurverf voor binnen. De Jotaproff PVA 02 heeft een goede dekkracht en spettert niet tijdens het rollen.

€42,35 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff PVA 07

Jotun Verf - Jotaproff PVA 07

Jotaproff PVA 07 is een zijde matte oplosmiddelvrije muurverf voor binnen. Het kan gebruikt worden als onderlaag en als toplaag op ondergronden zoals pleister, spachtel, beton, scan en glasvlies.

€44,50 Meer informatie
Jotun Verf - Jotaproff PVA 05

Jotun Verf - Jotaproff PVA 05

Jotaproff PVA 05 is een watergedragen matte muurverf voor binnen. Toepassing bij utiliteits- en renovatie objecten, zorgsector, retail- en particuliere woningen, alsmede in de NB en onderhoudsbranche, horeca en scholen.

€108,90 Meer informatie
Jotun Verf - Mur Acryl

Jotun Verf - Mur Acryl

Jotun Mur Acryl is een waterverdunbare zijdematte, 100% acrylaat muurverf voor buiten en binnen. Voor het verven van baksteen, beton, gips, stucwerk, pleisterwerk, etc.

€54,45 Meer informatie