klantenservice

Jotun Kleuren - Demidekk Strukturlasyr

Jotun Kleuren - Demidekk Strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr is de uiterst duurzame transparante beits van Jotun en kunt u laten mengen in warme transparante kleuren.

623 Burmateak 
is een warme teak kleur en wordt veel toegepast. Uw houtwerk is goed beschermd en het hout behoudt een natuurlijke warme uitstraling.
623 Burmateak

9075 Rokgra
valt onder de grijstinten en kan o.a. goed toegepast worden op Red Cedar.
De natuurlijke vergrijzing van het hout zal minder opvallen.
Ongeacht de kleur zal door het gebruik van Demidekk Strukturlasyr de vergrijzing worden vertraagd en geleidelijk gaan vanwege de aanwezigheid van UV-blokkerende stoffen. Echter hoe meer kleur (pigment) aanwezig is des te beter uw houtwerk zal worden beschermd. Een donkere kleur beschermd beter dan een lichte kleur. 
9075 Rokgra

JS1 Douglas houtkleur

Bent u op zoek naar een mooie Douglas houtkleur? Bekijk hier en hier de nieuwste kleur speciaal ontwikkeld voor Douglas hout. De kleur is te bestellen onder kleurnummer: JS1 (Douglas houtkleur)

Jotun-Specialist beschikt over het Multicolor mengsysteem waarmee alle Jotun kleuren worden vastgelegd en gemengd. Heeft u een “oude” Jotun kleurcode of wellicht een Wijzonol- of andere kleurcode die u wilt laten mengen, neem dan contact op met Jotun-Specialist.
Onze medewerkers helpen u graag verder (06 - 16 246 450).

Hieronder een impressie van de kleuren met bijbehorende kleurnummers. 
Jotun Transparante Kleuren